Medische beeldvorming

Ons uitgebreide aanbod omvat alle medische beeldvormingtoepassingen voor diagnostiek, gaande van systemen en toepassingen tot en met IT-oplossingen voor het optimaliseren van de werkstromen binnen ziekenhuizen en gezondheidszorginstellingen.


Angiografie

Angiography

Dankzij onze systemen voor medische beeldvorming voor interventionele radiologie en cardiologie kunt u sneller, efficiënter en preciezer diagnoses stellen en interventies uitvoeren voor vasculaire, hersen- en hartaandoeningen.


Molecular Imaging

Molecular Imaging

Ons aanbod van totaaloplossingen op het vlak van moleculaire beeldvorming opent perspectieven voor moleculaire geneeskunde. De talrijke mogelijke toepassingen omvatten meer bepaald onderzoeken van het beenderstelsel, het hart- en vaatstelsel, het spijsverteringstelsel, de hersenen evenals oncologische onderzoeken.


Chirurgie

Surgery Systems

Beeldvormingsystemen voor alle chirurgische toepassingen en specifieke oplossingen voor de optimalisering van chirurgische interventieprocedures.Mammografie

Mammography

De vroegtijdige detectie van borstkanker is een van de grote uitdagingen van onze tijd. De uitstekende prestaties van onze mammografiesystemen verzekeren de beste diagnoses en comfort voor patienten.


Radiografie

Radiography

Onze radiografiesystemen voldoen aan alle behoeften van zowel ziekenhuizen als privépraktijken op het vlak van routineonderzoeken, traumatologische en orthopedische onderzoeken of onderzoeken van de thorax.


Echografie

Ultrasound

Geavanceerde klinische mogelijkheden met superieure beeldvormingskwaliteit voor het volledige zorgcontinuüm. Echografie die de workflow stroomlijnt en aangepaste ergonomie aanbiedt voor alle patiënten.