Evenementen & gebruikersdagen

Naast het organiseren van trainingen draagt Siemens bij aan het kennisniveau van de gebruikers van haar producten. Tijdens de evenementen wordt door specialisten uit het vakgebied ingegaan op onderwerpen die u bezig houden. Voor de workshops en symposia wordt accreditatie aangevraagd bij de desbetreffende beroepsverenigingen.

We organiseren tevens gebruikersdagen voor de verschillende systemen met als doel kennisvermeerdering voor de deelnemers. Gedurende deze gebruikersdagen wordt info gegeven over de nieuwe producten en krijgt u praktische informatie over de werking van het systeem. Het is een unieke gelegenheid om informatie uit te wisselen met uw collega’s en praktische vragen te stellen aan onze product specialisten.


Overzicht evenementen & gebruikersdagen

Saturday, September 23, 2017

MR User Meeting: Embrace Human Nature with BioMatrix Technology

Healthineers heeft het genoegen u, als specialist magnetische resonantie, op zaterdagochtend 23 september 2017 uit te nodigen voor de MR User Meeting die plaatsvindt in de Salons de Romree te Grimbergen.

Tuesday, September 19, 2017

Scientific Session: Interpretation of thyroid function tests: biological pitfall or real pathology?

We zijn blij u te mogen uitnodigen op de tweede editie van een reeks Scientific Sessions waar u de recentste informatie over specifieke onderwerpen verneemt en klinische cases kunt bespreken met sprekers en uw collega's.

Monday, May 29, 2017

Scientific Sessions: Clinical Biology for Pediatrics

Met veel plezier nodigen we u uit voor onze eerste Scientific Session van de reeks in het kader van Siemens Healthineers Academy. De eerste sessie met als onderwerp  “Clinical Biology for Pediatrics”, vindt plaats in het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola, op 29 mei 2017.

Thursday, May 11, 2017

Pre Launch Atellica 1500

Werkt u dagelijks met urinemonsters in uw laboratorium? Wilt u ook graag ontdekken hoe u uitdagingen bij de analyse van urinemonsters kan overwinnen?

Friday, February 17, 2017

'Trust in what you see - at the widest angle - Tomo reading course' workshop

Op 17 februari 2017 bieden wij u graag de mogelijkheid onze High Definition Tomosynthese beelden te komen ontdekken tijdens een praktische hands-on reading workshop die zal plaatsvinden in onze gebouwen te Huizingen.

Tuesday, October 18, 2016

Gebruikersdag Immulite

We danken u van harte voor uw deelname aan de Gebruikersdag Immulite! U kan de presentaties en de foto’s hieronder bekijken en downloaden.

Thursday, September 22, 2016

Gebruikersdag Stolling

We danken u van harte voor uw deelname aan de Gebruikersdag Stolling! U kunt de presentaties en de foto’s hieronder bekijken en downloaden.