Nieuw –0BA6

Logo! Live Demo

Gewoon nog genialer – LOGO! ook met extern tekstdisplay

Met de nieuwste generatie van onze toonaangevende logische module krijgt u nu nog meer comfort tijdens bediening en projectering. Ook op het vlak van de performantie is er één en ander veranderd: in vergelijking met hun voorgangers werden de prestaties van de nieuwe apparaten verder geoptimaliseerd.Bij een eventuele upgrade van bestaande installaties moeten enkel de basisapparaten worden vervangen. De uitbreidings- en communicatiemodules zijn compatibel, en ook programma‘s van vroegere LOGO!-generaties kunnen verder worden gebruikt of aangepast.


Meer geoptimaliseerd vermogen

De nieuwe LOGO! heeft een 50% groter programmageheugen: nu voor 200 functieblokken. De vermogenstoename is in feite nog groter, want ook vele functieblokken werden geoptimaliseerd, het aantal analoog bruikbare digitale ingangen werd verdubbeld tot vier, en vier ingangen kunnen worden gebruikt als snelle tellers tot een frequentie van 5 kHz.


Meer overzichtelijkheid, nieuwe mogelijkheden

De nieuwe LOGO! zorgt in de praktijk voor maximale transparantie. Alle relevante machineparameters worden met 50 meldteksten van 4 regels, met maximaal 32 tekens per regel, overzichtelijk weergegeven. Goed uitgekiendeopties, zoals een loopbalk, staafgrafiek of toggleparameters, zorgen voor de rest. Bijkomende toepassingsmogelijkheden zijn beschikbaar dankzij nieuwe functieblokken voor berekening en pulsbreedtemodulatie.En niet te vergeten: de optie Teleservice, waardoor in geval van service een dure ingreep ter plaatse vaak niet meer nodig is, wat uiterst interessant is als u uw systemen supraregionaal gebruikt.


Bijkomend tekstdisplay

Op de nieuwe LOGO! kunt u nu een extra tekstdisplay aansluiten, dat perfect afgestemd is op de behoeften van een logische module. Voor de aansluiting is geen communicatiemodule vereist. Een echt voordeel. De projectering gebeurt met hetzelfde functieblok als bij het interne display. U beslist zelf of de meldteksten moeten worden weergegeven op het interne of op het externe display, of op beiden.U kunt bijvoorbeeld meldingen die relevant zijn voor de operator, weergeven op het tekstdisplay, terwijl service informatie enkel wordt weergegeven in de schakelkast.Natuurlijk kan de achtergrond verlichting van beide displays vanuit het programma worden geschakeld en ook constant worden geactiveerd.