Related
Info
close
Siemens Hrvatska

Siemens Hrvatska

vodeća je kompanija integriranih tehnologija koja je usmjerena na dugoročni održivi uspjeh i partnerstvo s hrvatskim gospodarstvom.

Novosti

20. rujna 2017.

Odabrana pobjednica prve faze novinarskog natjecanja Siemens CEE Press Award 2017

Prva faza jednog od najvećih i najznačajnijih regionalnih novinarskih natjecanja – Siemens CEE Press Award 2017 koje uključuje predstavnike medija iz deset zemalja središnje i istočne Europe – završena je proglašenjem najboljeg novinarskog rada s temom „Digitalizacija / Industrija 4.0“ u svakoj od država koje sudjeluju u natjecanju.

20. rujna 2017.

Konferencija Siemensa Hrvatska o digitalnoj budućnosti industrije: utjecaj digitalizacije na naše živote i poslovanje nije moguće izbjeć

Hrvatsko izdanje stručne konferencije Siemens Digitalization Road Show održano je danas u Zagrebu. Siemensovi stručnjaci iz Hrvatske i inozemstva, ali i gosti s fakulteta-partnera te predstavnici domaćih uspješnih tvrtki predstavili su nove trendove i tehnologije u digitalizaciji industrije i proizvodnih procesa, dok je tema okruglog stola bila budućnost digitalizacije i tehnološkog razvoja.

14. lipnja 2017.

Siemens nagrađuje najbolje novinarske radove iz jedanaest zemalja

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog natječaja, novinarska nagrada Siemens CEE Press Award ulazi u sljedeću fazu. Ove godine Siemens nagrađuje najbolje novinarske radove na temu „Digitalizacija / Industrija 4.0“. Natječaj se provodi u deset zemalja središnje i jugoistočne Europe (Slovačka, Rumunjska, Mađarska, Bugarska, Ukrajina, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Srbija i Austrija) te Izraelu.

You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?