Power and Gas Budapesti Üzem

Close share layer

Share this page on...

Cím: H-1158 Budapest XV. Késmárk u. 24-28., Telefon: +36 1 414 4608, Fax: +36 (1) 414 4878

Kezdőoldal

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Társaságunk jövőjét az innováció és a vevőközpontúság további előtérbe helyezésével látjuk biztosítottnak. Részegységek gyártását és erőművi szervíztevékenységet a SIEMENS Energy know-how-jával Magyarországról helyi költségszinten tudunk ajánlani.

Egy vállalkozás sikere jelentősen függ a munkatársak tudásától és elkötelezettségétől.Munkatársaink képzettsége és bizonyítási vágya jelenti társaságunk sikerének alapját. Az átfogó minőségmenedzsment és az ehhez társuló nagy teljesítményű technika, valamint a jól szervezett lebonyolítási módszerek az előfeltételei annak, hogy a megbízásokat a vevői igényeknek leginkább megfelelően, határidőre és jó minőségben, megbízhatóan, gazdaságosan teljesítsük. Társaságunk ezzel biztosítja eddigi sikeres magyarországi tevékenységének és hagyományának folytatását.

Baráti üdvözlettel: Tobias Panse, Goszták Árpád


Stratégiánk

Egy globális gyártólánc tagjaként a SIEMENS Energy ágazat össz-stratégiája ránk is érvényes.Vevőink részére a lehető legjobb megoldásokat nyújtjuk erőműveink versenyképességének és eredményességének fokozására. Képességeink és teljesítményünk befolyásoló tényezői a globális gondolkodásunk és cselekedeteink.

Kitartóan javítjuk üzleti eredményünket, hogy hosszú távon biztosítsuk vezető pozicíónkat és piaci sikereinket. Technológiánk alapján innovatív és környezetbarát megoldásokat kínálunk, hogy fokozzuk ügyfeleink jövedelmezőségét.