Aktuális álláslehetőségeink

A Siemens Zrt. nyitott pozícióiról a legfrissebb információk a weboldalunkon találhatóak meg. A munkatársi és gyakornoki pozíciók hirdetései tartalmazzák a hazai jelentkezési csatornákat is.

A képre kattintva érhető el a Siemens nemzetközi állásportálja, ahol a magyarországi, illetve a külföldi nyitott pozíciók is megtalálhatóak.


A Siemensszel a világ körül

A SIEMENS A VILÁGBAN
A Siemens, amely egyike a világ vezető technológiai vállalatainak, több mint 165 éves múltra tekint vissza. A három évszázadon átívelő sikertörténet a cég folyamatos megújulásán, innovációján alapul. Szakérto a villamosítás, a digitalizáció és az automatizáció területén, a holnap energetikai rendszereit indítja útjára olyan termékekkel, amelyeket az elektromos energia lehető leghatékonyabb előállítására, továbbítására, elosztására és felhasználására terveztek. Globális jelentőségét igazolja, hogy a világban megtermelt minden ötödik megawattot Siemens- technológia állít elő.

A SIEMENS HAZÁNKBAN
1887, az első villamos vonal megépítése óta van jelen hazánkban a vállalat, és vezető szerepet tölt be az ország modernizációjában. A magyarországi Siemens-csoport tagja jelenleg a Siemens Zrt., a Siemens Healthcare Kft., valamint az evosoft Hungary Kft. A csoport tevékenysége az energia, az infrastruktúra, az ipar, és az egészségügy területére terjed ki. Portfóliója magában foglalja komplex projektek kivitelezését, Siemens berendezések értékesítését és szállítását, valamint az olyan kapcsolódó szolgáltatásokat, mint a műszaki tanácsadás, a tervezés, a telepítés, az üzembe helyezés, a műszaki üzemeltetés, vagy a szerviz. Két termelő üzemében nemzetközi piacra állít elő részben hazai fejlesztésű termékeket, valamint a hazai szoftverfejlesztésben is érdekelt. A Siemens Zrt., valamint a csoporthoz tartozó további Siemens leányvállalatok az elmúlt öt évben több mint 800 fővel növelték foglalkoztatottaik számát.