Gyakornoki programunk

A Siemens Zrt. jelenlegi szakértői csapatának fontos részét alkotják azok a munkatársak, akik már diákként fontosnak tartották, hogy egy nagy múltú vállalatnál alapozzák meg jövőjüket.

Azért, hogy minden olyan fiatal, aki azonosulni tud a Siemens műszaki innovációival és értékeivel, megtalálja a helyét a vállalatunknál, magyarországi és nemzetközi gyakornoki programunk is rendelkezésre áll.

Aktuális magyarországi pozícióink megtalálhatóak az álláslehetőségeink között. Ha nem találta meg elsőre azt a gyakornoki lehetőséget, ami érdekli, küldje el jelentkezését a gyakornok.hu@siemens.com címre, ebben a kötelező gyakorlata feltételeiről, az szakterületéről és a számára legérdekesebb Siemens tevékenységekről írja meg rövid összefoglalóját!

Azért, hogy kérdéseit feltehesse nekünk személyesen is, megjelenünk több állásbörzén és szakmai rendezvényen, ezekről értesítjük a honlapunkon is.

A Siemens ösztöndíjakkal és pályázatokkal is támogatja a jövő szakértőit, ezekről érdeklődjön a tanszékén és a tanulmányi osztálynál!

A Siemens számára fontos, hogy aktív és kölcsönös együttműködésben dolgozzon a felsőoktatási és középfokú oktatási intézményekkel, ennek kulcsa pedig a folyamatos kapcsolat az intézetvezetőkkel és a tanárokkal. Amennyiben szakmai projektek vagy hallgatói kooperáció keretében szeretne együttműködni a Siemens Zrt-vel, vegye fel velünk a kapcsolatot a palyazatok.hu@siemens.com email címre küldött levélben!