Miért a Siemens?

Az energiaellátás, az egészségügy, a városi infrastruktúrák és az ipar számára nyújtott innovatív megoldásokkal válaszokat biztosítunk korunk legsürgetőbb kérdéseire. Ezért keresünk folyamatosan olyan érdeklődő, nyitott embereket, akik nem félnek feltenni a nehéz kérdéseket sem. Úgy, mint minden Siemens munkatárs világszerte. Úgy, mint Ön?

A Siemens munkatársai kiemelkedő lehetőséget kapnak arra, hogy képességeiket a jövő építése során kamatoztathassák. Akár valamelyik budapesti gyárunkban, akár a kereskedelmi központunkban, akár az óceán közepén, egy szélturbinán szeretne dolgozni, a Siemens Zrt. csapatában ugyanazt a magas szintű támogatást kapja meg a magas színvonalú teljesítményhez.

A Siemens AG általános magyarországi képviseletét a hazai Siemens csoport vezető vállalata, a budapesti Siemens Zrt. látja el, mellette valamint a csoporthoz tartozó termelő, szolgáltató és kereskedelmi tevékenységet végző további Siemens leányvállalatok a 2010-2011-es üzleti évben együttesen 1937 munkatársat foglalkoztattak és közel 100 milliárd forintos összforgalommal járultak hozzá az ország gazdaságához.