A Pályázat részvételi feltételei

 1. A Siemens Press Award 2016 pályázaton részt vehet minden olyan újságíró, tudósító és szabadúszó újságíró, akinek az adott témával foglalkozó munkáját a pályázat benyújtásának országa területén közzé tette nyomtatott sajtó, rádió, elektronikus vagy online sajtótermék.

 2. A televíziós vagy rádióriportok maximális hossza 60 perc.

 3. A Pályázaton 2015. szeptember 1. és 2016. szeptember 1. között megjelent vagy sugárzott anyagokkal lehet részt venni.

 4. Pályázatot természetes személyek nyújthatnak be személyesen, vagy a szerző írásbeli engedélyével a nevükben eljáró más személyek is.

 5. Több szerző közös cikkét vagy riportját beküldő résztvevők nem nevezhetnek ugyanazzal a munkával egyénileg is. Az ilyen nevezések egy pályázatnak számítanak, és meg kell nevezni a szerzői csapat vezetőjét.

 6. A benyújtott pályázatokat nem küldjük vissza.

 7. A zsűri döntése végleges, nem fellebbezhető.

 8. Amennyiben a pályázati anyag olyan sajtótermékben jelent meg, amelyben a zsűri valamelyik tagja érintett, úgy ezen zsűritag szavazatát az elbírálás során nem vesszük figyelembe.

 9. A magyarországi Siemens Press Award 2016 pályázatra postai úton vagy e-mailben lehet nevezni. A nevezésnek tartalmaznia kell a megjelent anyag elektronikus másolatát eredeti formában. Az elektronikus másolatot az elterjedt digitális formátumok valamelyikében kell benyújtani, lehetőleg PDF dokumentumként vagy MP3 videó formátumban. A pályázatokat e-mailben a kommunikacio.hu@siemens.com címre várjuk. A pályázatokat postai úton vagy személyesen, papír alapon vagy CD/DVD formájában is be lehet nyújtani az alábbi címen:
  Siemens Zrt.
  Kommunikáció és kormányzati kapcsolatok
  1143 Budapest, Gizella út 51-57.

 10. A nevezésnek az alábbi adatokat kell tartalmaznia:
  - Szerző(k) vezetékneve és keresztneve
  - Telefonszám (vezetékes vagy mobil)
  - E-mail cím
  - A sajtótermék teljes neve, ahol a pályázatra benyújtott anyag megjelent
  - A szerző munkájának megjelenési dátuma és teljes címe

 11. A pályázatok benyújtásának határideje: meghosszabbítva 2016. szeptember 12-ig.

 12. 2016. szeptember 12. után beérkezett nevezéseket nem áll módunkban elfogadni. Postai úton benyújtott nevezések esetén a feladás (a postai bélyegző) dátuma a mérvadó.

Vissza a nyitóoldalra

2016.06.09. | Author: Name