Ipari Automatizálás és Hajtástechnika SITRAIN képzések

SITRAIN képzések

Sitrain Oktatóterem Budapest

Siemens kiemelt fontosságú tevékenysége a magyarországi szakemberek képzése, az innovatív új technológiák megismertetése. A Siemens képzéseiben, ennek megfelelően megtalálhatóak a termékismertető, gyakorlati bemutatók és a nemzetközi szinten kidolgozott Standard SITRAIN tanfolyamok is.

A Standard tanfolyamok SIMATIC S7 rendszerre épülnek és karbantartói, üzemeltetői szinttől, egészen a programozói szintig kínálnak, magyar nyelvű oktatásokat. A képzéseinket a Siemens budapesti telephelyén kialakított, klimatizált oktató teremben tartjuk.

Az oktatás során biztosítjuk a szükséges oktatási eszközöket, teljes S7-300 PLC oktatási állomással, hajtástechnikai elemekkel és kezelői állomásokkal együtt.

Az oktatáshoz magyar nyelvű nyomtatott anyagot adunk.A képzéseket igény esetén, kihelyezett, azaz megrendelő által kért magyarországi helyszínen is meg tudjuk szervezni.A tanfolyamok leírásait és részletes információkat az Oktatási Katalógusunk tartalmazza, amely letölthető oldalunkról.

A Siemens SITRAIN oktatási központ számos további tanfolyamot is szervez, a PCS7 folyamatirányító rendszerektől a SINUMERIK CNC vezérlőkig.

Ezen tanfolyamok részletes leírásai a jobb oldalon található oktatási katalógusunkban érhetőek el. A tanfolyamokra a jelentkezés a katalógusban található jelentkezési lappal, vagy az alábbi elektronikus formanyomtatvány kitöltésével lehetséges, mind a magyar nyelvű, mind a külföldi képzések esetében.

Reméljük képzéseink kielégítik az Önök elvárásait és megtisztelnek részvételükkel!