Core Topics

De technische expertise, het uitgebreide aanbod en de jarenlange ervaring van Siemens helpen bij het leveren van baanbrekend werk voor een duurzame toekomst wereldwijd. Hieronder vind je meer gedetailleerde informatie, nieuws, inzichten en verwijzingen naar de domeinen waarop Siemens uitblinkt door het leveren van uiterst geavanceerde oplossingen op het vlak van IT, industrie, financiële diensten en energie.


Duurzame energie

Duurzame energie

Het duurzame gebruik van energie stelt tal van uitdagingen voor de toekomst. Baanbrekende strategieën voor energieopwekking effenen het pad voor een intelligente wereldwijde elektriciteitsvoorziening.Industrie van de toekomst

Industrie van de toekomst

Met technologische innovaties ondersteunt Siemens industriële ondernemingen om productiever, efficiënter en flexibeler te worden.
Digitalisering

Digitalisering

Vandaag al biedt Siemens digitale oplossingen voor de economie, industrie, en stedelijke infrastructuur van de toekomst – voor meer efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid.Financiële diensten

Financiële diensten

Financial Services is een internationale speler op het vlak van financieringsoplossingen. Onze financiële en sectorspecifieke kennis creëert meerwaarde voor onze klanten en versterkt hun concurrentiepositie.