Site Search

Menuclose
Related
Info
close

Kwaliteitsbeheer

Streven naar topkwaliteit op lange termijn

Klanttevredenheid systematisch meten

Het eerste doel van de afdeling Quality Management is een hoge klantentevredenheid. Die meten we jaarlijks aan de hand van een Net Promotor Score-enquête (NPS). Uiteraard spitten we eventuele klachten uit, waarna we gepaste verbeterpunten implementeren. Die aanpak vullen we aan met interne audits, assessments en benchmarking. Het geheel vormt een omvattend kwaliteitsbeheersysteem dat voldoet aan alle internationale criteria.


PM@Siemens

Efficiënte processen zijn een basisvoorwaarde voor kwalitatieve projecten. PM@Siemens helpt ons om ons projectmanagement continu te optimaliseren. Dit programma is gebaseerd op de internationale standaard PMBoK (Project Management Book of Knowledge). Bij Siemens België-Luxemburg voldoen 110 projectmanagers aan de strenge criteria.


Talent in functie van onze klanten

In 2014 leerden 42 werknemers meer over permanente verbeteringen, productiviteitswinst, detecteren en delen van best practices, coaching en de methodieken van process management. Om kwaliteit in de mindset van medewerkers te verankeren, maakten we er een belangrijke persoonlijke doelstelling van.


You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?