Siemens België

Cerberus FIT

Intelligente oplossing voor brandveiligheid met conventioneel Cerberus FIT-systeem

Bij brandveiligheid draait alles om het beveiligen van mensen en middelen evenals om het vrijwaren van bedrijfsprocessen en bedrijfscontinuïteit. Met Cerberus™ FIT bieden we een betrouwbare en rendabele brandbeveiliging voor uiteenlopende toepassingen.

Met goedgekeurde systeemapparaten van één enkele leverancier bent u zeker dat alles ontworpen is voor perfecte samenwerking. Wanneer deze leverancier Siemens is, kan u er bovendien op vertrouwen dat dit altijd zo zal blijven. Dankzij de flexibiliteit van de brandmeldcentrales is de systeemwerking geoptimaliseerd voor elke toepassing. Het ruime aanbod van brandmelders zorgt ervoor dat snelle en betrouwbare detectie en melding verzekerd zijn voor elk toepassingsdomein.

Eenvoudige bediening, volledige controle

De FC120-brandmeldcentrale vormt het hart van het conventionele Cerberus FIT-brandmeldsysteem. Intuïtieve bedieningsknoppen en informatieve displayindicaties verzekeren een snelle en eenvoudige bediening. Bovendien kunnen er betrouwbare systeemtests uitgevoerd worden op basis van duidelijke, beknopte bedieningen en indicatoren.

Hoogste betrouwbaarheid en lange levenscyclus

De conventionele Cerberus FIT-brandmelders maken gebruik van intelligente algoritmetechnologie voor de snelle en accurate detectie en melding van brand terwijl loos alarm maximaal vermeden wordt. Het gepatenteerde labyrint in combinatie met afwijkingscompensatie verlengt de levensduur van de brandmelders door de ophoping van stof en vuil tegen te gaan. Wanneer een brandmelder zijn compensatielimiet bereikt heeft, wordt de gebruiker door middel van een gele LED-indicator gewaarschuwd dat het tijd is het toestel te vervangen om instabiliteit in de toekomst tegen te gaan. Een groene LED helpt bij de identificatie van eventuele bedradingsfouten waardoor kosten voor foutopsporing en uitvaltijd aanzienlijk verminderd worden. Kortom, Cerberus FIT verzekert een veilige, betrouwbare en handige brandmelding met lage levenscycluskosten.

De FC120- brandmeldcentrales vormen een rendabele oplossing voor kleine tot middelgrote gebouwen. U haalt voordeel uit de snelle en eenvoudige installatie en de uiterst beperkte onderhoudseisen. Bovendien zijn ze compatibel met de Cerberus 110- reeks van Siemens.