De intelligente ruimtethermostaat van Siemens

De intelligente ruimtethermostaat van Siemens is anders. Anders dan alle andere!
Zijn unieke functionaliteiten zijn zowel voor installateurs als voor eindgebruikers ontworpen.

INTELLIGENT BETEKENT UW BEHOEFTEN BEGRIJPEN

De intelligente ruimtethermostaat werd ontwikkeld voor een professionele regeling en werking van verwarmingssystemen. Met zijn zuivere lijnen past het ontwerp perfect in alle interieurs.


Dankzij de talrijke geïntegreerde sensoren (temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, aanwezigheid, ...) staat de intelligente thermostaat voortdurend in contact zijn omgeving.Gebruik met of zonder applicatie

De intelligente ruimtethermostaat kan met behulp van het aanraakscherm of via de specifieke applicatie  worden bediend. Met de applicatie  is een regeling en bewaking van de parameters van uw intelligente ruimtethermostaat mogelijk op elk gegeven ogenblik en waar u zich ook bevindt. De sleutelfunctionaliteiten omvatten onder andere de instelling van uurprogramma’s, de Green Leaf-functie, de regeling van de luchtvochtigheid en de bewaking van de luchtkwaliteit.


Een gezond binnenklimaat

Met zijn geïntegreerde luchtvochtigheidsensor geeft de intelligente ruimtethermostaat de luchtvochtigheid van de ruimte weer. Bovendien verstrekt de luchtkwaliteitsensor (VOS) van de thermostaat informatie over de luchtkwaliteit met behulp van een kleurcodesysteem. De gebruiker registreert zo in een oogopslag de luchtkwaliteit in de ruimte.


Hogere energie-efficiëntie - lagere energiekosten

De intelligente ruimtethermostaat verzekert een ecologische en zuinige werking met hoge energieprestaties. Met de Green Leaf-functie beheert u het energieverbruik op intelligente en besparende wijze. Dankzij de applicatie  van de intelligente ruimtethermostaat kunnen de verschillende parameters van uw installatie ook van op afstand bijgestuurd worden.


EEN PRODUCT ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS!

Indienststelling zonder internettoegang

Niet in alle gebouwen is er internettoegang voorhanden. Daarom maakt de intelligente ruimtethermostaat gebruik van een unieke indienststelling waarvoor geen internetverbinding vereist is. Voor de indienststelling wordt één enkel product gebruikt, waardoor u geen bijkomende gateway of router nodig heeft. Bovendien kan de intelligente ruimtethermostaat rechtstreeks van op het scherm in dienst worden gesteld. Een navigatieassistent begeleidt u stap voor stap bij de indienststelling voor een hogere snelheid en efficiëntie.


Uniek indienststellingsprincipe in twee stappen

De intelligente ruimtethermostaat biedt een ongeëvenaarde indienststelling in twee stappen. De voordelen: de installatie kan worden gerealiseerd in een gebouw zonder wifi-router, terwijl de definitieve koppeling (pairing) later kan gebeuren door de bewoner zelf.