Site Search

Menuclose
Related
Info
close

Tools

HIT Tool (HIT): onmisbaar instrument voor het ontwerp van een HVAC-installatie, nu ook online

De HVAC Integrated Tool - kortweg HIT Tool - van Siemens CPS verlost u van routinetaken en tijdrovende zoektochten naar geschikte regelsystemen bij het ontwerp van HVAC-installaties. De slimme en gebruiksvriendelijke tool laat u toe om in enkele stappen de geschikte HVAC-regelaar te selecteren, zowel afzonderlijk als in een systeemconfiguratie.

Voor meer dan 300 voorgeconfigureerde HVAC-toepassingen voor standaardregelaars (Synco, Sigmagyr, RXL, RXB) levert HIT u een complete specificatie op: een blokschema, een materiaallijst en technische documentatie voor elk toestel in de applicatie.Apps

BT Download Center App

Altijd de handleiding bij de hand!

Download alle datasheets, handleidingen, specificaties en brochures van Siemens Building Technologies.

Download de App

Home Control App

Op afstand of onderweg inloggen op uw regeltechnische installatie? Dat kan met Siemens' Home Control App. De App werkt met alle soorten Synco regelaars en Sigmagyr.

De App laat de status van de situatie zien, zoals temperatuur, verlichting, ventilatie enz.

Indien gewenst, kunt u deze bijsturen.

De 'Green Leaf' geeft aan of de installatie energie-efficiënt draait.

Download de App

Old2New App

De Old2New vervangingsgids is nu als applicatie voor iPhone verkrijgbaar. De applicatie helpt je bij het vinden van matchende opvolgers van oude producten. Tevens zijn databladen direct te downloaden.

Download de App

Combi Valve Sizer App

Op basis van een aantal standaardvragen wordt door deze App de juiste combi-afsluiter en servo-motor geselecteerd, inclusief datasheets.

Presetting en maximal toelaatbare doorstroming zijn eenvoudig te vinden.

Download de App

Frequency To Speed Converter App

De frequency to speed converter App zet de frequentie (Hz) van een frequentieregelaar om naar de snelheid (rpm) die wordt toegepast op de motor. Het resultaat wordt weergegeven met een nauwkeurigheid van twee decimalen. De conversie werkt ook in de andere richting.: omwentelingen per minuut worden Hertz. Bij vragen voorziet de App een support pagina met de naam van een contactpersoon in jouw region. En meer, algemene informative over de conversie en video's staan ter uwer bschikking, bv. informative over de installatie en het gebruik van de G120P frequentieregelaar.

Download de App

Symaro Installation Guide

Deze App biedt ondersteuning voor het correct opstellen van bestekken, het nauwkeurig plannen van uw werk, en vooral voor het correct installeren van Symaro-sensoren. Deze sensoren bieden meetbare kwaliteit, een uiterst hoge nauwkeurigheid en een brede waaier van functionaliteiten. De App biedt een zoekfunctie om snel en makkelijk de juiste sensor te vinden. Daarnaast kunnen favorieten opgeslagen worden. Bovendien zijn er duidelijke toelichtingen en illustraties als ondersteuning voor de installatie van sensoren. De App is beschikbaar in het Engels, Duits en Nederlands.

Download de App

 

Scan to HIT – uw rechtstreekse link naar alle productinformatie

Dankzij deze Scan to HIT app kan je de 2D-code gedrukt op de Siemensproducten inscannen en krijg je informatie over het product alsook technische specificaties. Verder kan je via deze app documentatie zoals handleidingen en installatie-instructies downloaden. Ook wordt je doorgelinkt naar onze HIT-Tool onze online tool voor alle producten voor gebouwenautomatisering.

Download de App


You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?