Geïntegreerde datacenteroplossingen

Datacenters zijn kritieke ruimtes voor het merendeel van bedrijven. Van het onder controle houden van de complexiteit tot de verhoging van de energie-efficiëntie, en het voldoen aan de eisen inzake veiligheid en bedrijfswetgeving …:  datacenters worden met tal van uitdagingen geconfronteerd.

De beveiliging van de gegevens is even belangrijk als de verzekering van werkingstijden en dienstbeschikbaarheid. Onze geïntegreerde oplossingen en diensten op maat helpen bij het efficiënt detecteren en reageren op een brede waaier van gebeurtenissen die een gevaar kunnen vormen voor de bedrijfscontinuïteit en rendabiliteit van datacenters – uiteraard volledig conform de reglementaire eisen.

Wij zijn een van de belangrijkste leveranciers van datacenters wereldwijd en bieden oplossingen op maat voor geïntegreerde datacenters, groene datacenters, elektriciteitsdistributie, beveiliging en brandveiligheid voor datacenters. Wij bieden ook specifieke datacentermanagementsystemen, datacenterdiensten en gebruiksklare oplossingen.