Evenementen & gebruikersdagen

Naast het organiseren van trainingen draagt Siemens bij aan het kennisniveau van de gebruikers van haar producten. Tijdens de evenementen wordt door specialisten uit het vakgebied ingegaan op onderwerpen die u bezig houden. Voor de workshops en symposia wordt accreditatie aangevraagd bij de desbetreffende beroepsverenigingen.

We organiseren tevens gebruikersdagen voor de verschillende systemen met als doel kennisvermeerdering voor de deelnemers. Gedurende deze gebruikersdagen wordt info gegeven over de nieuwe producten en krijgt u praktische informatie over de werking van het systeem. Het is een unieke gelegenheid om informatie uit te wisselen met uw collega’s en praktische vragen te stellen aan onze product specialisten.


Overzicht evenementen & gebruikersdagen

Saturday, September 23, 2017

MR User Meeting: Embrace Human Nature with BioMatrix Technology

Siemens Healthineers bedankt u voor uw deelname aan de MR User Meeting met als overkoepelend thema ‘Embrace Human Nature with BioMatrix Technology’. Door deze uitdagingen aan te gaan, kunnen we patiëntenvariabiliteit opvangen en luiden we een paradigmaverschuiving op het vlak van MRI in.

Tuesday, September 19, 2017

Scientific Session: Interpretation of thyroid function tests: biological pitfall or real pathology?

We danken u van harte voor uw deelname aan onze Scientific Session " Interpretation of thyroid function tests: biological pitfall or real pathology?"