Diensten

Om de opvolging van uw installaties te verzekeren en te onderhouden beschikt Siemens Healthineers over een waaier van performante diensten die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Complementaire en competente teams, moderne technische hulpmiddelen, een gestructureerde organisatie, een erkende deskundigheid, een permanente kwaliteitsverbintenis; dit zijn allemaal factoren die bijdragen tot het aanbieden van een hoogkwalitatieve dienstverlening. Eén enkel telefoontje en alle Siemens-competenties worden gemobiliseerd, ongeacht of dit experts van de hoofdzetel zijn of de over het grondgebied verspreide operationele teams. Hun gemeenschappelijke doel: het optimaliseren van de herstellingstermijnen om de productiviteit van uw apparatuur en uw installaties te verhogen.

Omdat kwaliteit voor ons van het allergrootste belang is, werken we volgens de ISO-normen. We beschikken dan ook over een ISO9001 certificaat.


Dispatching Center

Het Dispatching Center is het centrale contactpunt voor alle interventieaanvragen. De medewerkers van de, in België gevestigde, dispatching ontvangen uw oproepen en verbinden u meteen door met de juiste technicus die vervolgens de eventuele storing meteen zal proberen oplossen.
Hun gemeenschappelijke doel: het optimaliseren van de herstellingstermijnen om de productiviteit van uw apparatuur en installaties te verhogen en onze klanten tevreden te stellen.


Guardian

De dienst Guardian Program™ biedt u in realtime een permanente en proactieve online controle van de prestaties van uw systemen voor medische beeldvorming. Hierdoor kan men eventuele systeemfouten detecteren en oplossen voor ze tot storingen leiden. U kunt zich dus steeds voor 100% op uw patiënten toeleggen. De belangrijkste voordelen van het Guardian Program:

 • Verhoogde systeembetrouwbaarheid en -beschikbaarheid

 • Proactieve controle in realtime en van op afstand

 • Verhoogde veiligheid voor de patiënt

 • Snelle feedback door de experts van Siemens bij eventuele storingen

 • Betere planning van de onderzoeken

 • Beter beheer van de budgetten dankzij een geoptimaliseerd systeemgebruik

Een nieuwe service binnen het guardian programma voor CT is Tubeguard.Door een continue monitoring kunnen we proactief voorspellen wanneer een buis defect zal gaan.Wij nemen contact met u op om een geschikt tijdstip te vinden om deze te vervangen.Uw workflow wordt minimaal onderbroken wat het comfort van uw personeel en patiënten enkel ten goede zal komen.


Syngo EVOLVE

Het Syngo Evolve-concept maakt nu ook een integraal deel uit van de globale Life-strategie die door Siemens Healthineers werd ontwikkeld. De prestaties en functionaliteiten van de apparatuur voor medische beeldvorming zijn onlosmakelijk verbonden met de softwaremogelijkheden die razendsnel evolueren (toepassingen, besturingssysteem, aankoop). Onze verbintenis naar u bestaat eruit oplossingen aan te bieden waarmee u de prestaties van uw Siemens-apparatuur op een hoog niveau kunt handhaven. Het Syngo Evolve-pakket verzekert u van continue toegang tot de laatste nieuwe klinische en informatica-innovaties.Siemens Remote Service

Siemens Healthineers heeft een infrastructuur geïnstalleerd die een volledige waaier van afstandsdiensten omvat: Siemens Remote Service. Deze functionaliteit maakt een integraal deel uit van Life, de unieke client-oplossing voor een maximaal rendement van uw investering.
We verzekeren u

 • proactiviteit: door het monitoren van parameterafwijkingen kunnen we op problemen reageren voor ze zich voordoen

 • verhoogde beschikbaarheid: 50% van de oproepen kan van op afstand worden opgelost

 • beveiliging van de patiëntengegevens: interne veiligheidssystemen en firewalls verzekeren een maximale beveiliging.

Gegevensbeveiliging is voor ons van cruciaal belang, onze oplossing Siemens Remote Service verzekert de beveiliging van de patiëntengegevens en de integriteit van uw gebruiksprocessen en -gegevens.


Virus Protection

Met Virus Protection geniet u een bescherming, gaande van proactieve preventie tot en met virusdetectie en -verwijdering.
Virus Protection biedt u de garantie van:

 • een permanente systeembescherming tegen virusaanvallen,

 • een snelle interventie van op afstand bij eventuele virusinfecties

 • dagelijkse en automatische bijwerkingen door middel van viruspatterns en hotfixes

 • gedetailleerde rapporten over de monitoring, de bijwerkingen en de corrigerende maatregelen op de beveiligde portaalsite LifeNet.