Healthcare Syngo Academy

U wilt uw productiviteit verbeteren?
Nieuwe klinische toepassingen onder de knie krijgen of het gebruik van uw materiaal optimaliseren?
Nieuwe personeelsleden opleiden?

Syngo Academy is een opleidingsprogramma bestemd voor radiologen en technologen. Dankzij ons programma kan u meer uit uw Siemenssystemen halen, in het bijzonder uit de toepassingen op uw postprocessing syngo.via consoles.

Een gedetailleerde inhoudsbeschrijving van elke Frans- en Nederlandstalige opleiding kan u op deze pagina terugvinden. Als u toch nog specifieke noden heeft waaraan onze cursussen niet voldoen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Ons programma breidt zich uit naargelang uw wensen. Hebt u specifieke noden die niet ingevuld worden door deze cursussen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via de overzichtstabel van ons opleidingsaanbod. Hier kunt u doorklikken naar de opleiding en datum van uw keuze. U ontvangt een bevestigingsmail van zodra uw inschrijving via onze site geregistreerd wordt.

Voor sommige opleidingen is het aantal deelnemers beperkt. Als de cursus waaraan u wenst deel te nemen volzet is, aarzel dan niet om u te registreren op onze wachtlijst. Bij grote vraag kunnen we extra opleidingsdagen aan de planning toevoegen.

De tarieven van onze opleidingen zijn op aanvraag beschikbaar. Bij laattijdige annulering van uw deelname worden u de organisatorische kosten in rekening gebracht.

Voor meer informatie over de inschrijvingen en het verloop van de opleidingen kunt u ons steeds contacteren op het nummer +32 2 536 45 72 of op het e-mailadres syngoacademy.be@siemens.com