Opleidingsaanbod

Om kennis te maken met syngo.via

Base syngo.via
Basiscursus voor radiologen en technologen die hun eerste stappen zetten op het syngo.via-platform. Deze cursus vormt een basisvoorwaarde voor deelname aan al onze andere opleidingen.

13/11/2017


Voor de beheerder van uw syngo.via-server

Klinisch beheer *
Praktische workshop waarin de deelnemers leren om: een client te installeren, het scherm, de workflow en de multi-modality reading te configureren, de functies van de clientbrowser te gebruiken en de toegang te beheren

17/11/2017

IT-beheer
Praktische opleiding voor IT-beheerders. Behandelt de aspecten van IT-beheer van de syngo.via-infrastructuur. Volgende onderwerpen komen aan bod: de theoretische concepten rond de architectuur en de algemene werking en in het bijzonder het beheer van de administratieportal, de configuratie van DICOM-knooppunten en het archief, het gebruikersbeheer, de werking van de updates, back-ups en configuratie van de antivirussoftware. Passeren eveneens de revue: de installatie van de clientcomputers en de integratie met de PACS-stations.

24/11/2017


Om zich verder te bekwamen in CT-scannertoepassingen

Expert syngo.via (Cardio) – Vascular *
Praktische workshop waarin de deelnemers leren werken met de workflows syngo.via CT Vascular, CT NeuroDSA, CT Neurovascular en CT Cardiac, om cardiovasculaire scans te verwerken.

14/11/2017

Expert syngo.via Oncology *
Praktische workshop waarin de deelnemers leren werken met de workflow syngo.via Multi-Modality Oncology, om de scans van oncologisch onderzoek te verwerken en te vergelijken.

15/11/2017

Expert syngo.via Virtual Colonoscopy *
Praktische workshop waarin de deelnemers leren werken met CT Colon voor het interpreteren van virtuele colonscopy CT-onderzoekingen

15/11/2017

Expert syngo.via CT Dual Energy
Praktische workshop waarin de deelnemers leren werken met de workflow CT Dual Energy. Alle “Dual Energy Application Classes”, alsook de configuratie, zullen uitgebreid aanbod komen. De deelnemers zullen de verwerking van praktische gevallen kunnen inoefenen. Een voorkennis van de acquisitie van Dual Energy onderzoeken op Definition, Definition Flash, Definition Edge of AS is wenselijk.

 16/11/2017


Om zich verder te bekwamen in MR-toepassingen

MR General *
Praktische workshop waarin de deelnemers leren werken met de Basics, MIP/MPR, Fusion, MR-tools, MR-Composing en layout config

20/11/2017

MR T1 Perfusion *
Praktische workshop waarin de deelnemers leren werken met Brevis & Spectro Prostate & Tissue 4D

20/11/2017

MR Cardio - cardio flow *
Praktische workshop waarin de deelnemers leren werken met de toepassingen van MR Cardio - cardio flow

21/11/2017

MR whole body Onco *
Praktische workshop waarin de deelnemers leren werken met de toepassingen van MR whole body Onco

21/11/2017

MR T2 Perfusion & Spectro *
Praktische workshop waarin de deelnemers leren werken met T2 Perfusion & Spectro

22/11/2017

MR Neuro 3D *
Praktische workshop waarin de deelnemers leren werken met de toepassingen van Neuro 3D

22/11/2017


* Wie aan deze opleidingen wil deelnemen, moet eerst de syngo.via-basismodule gevolgd hebben