Globaal expertise, lokaal vakmanschap: de motor van 15 jaar Siemens en AMR

Van de planning en ingebruikname van een compleet nieuw aandrijfsysteem tot de analyse, het onderhoud en de retrofit van bestaande installaties: al meer dan vijftien jaar is AMR dé Siemens motor partner voor elektromotoren. Dankzij een nauwe samenwerking met Siemens combineert het bedrijf – met vestigingen in Alken en Zandhoven – de voordelen van een lokale snelle en kwaliteitsvolle service met producten en expertise van wereldniveau.

“AMR staat voor ‘Analysis, Maintenance & Repair of Rotating Machines’,” legt zaakvoerder Annelies Oosterlynck uit. “Vanuit onze beide service centra zorgen we voor een unieke service bij zowel kleine bedrijven als grote industriële spelers. Al onze klanten kunnen rekenen op maximale flexibiliteit en beschikbaarheid en een compromisloze focus op kwaliteit. Zo waken we over de continuïteit van hun machinepark en kunnen zij zich volop op hun corebusiness richten.”

Machinery in motion

Om die beloftes na te komen, heeft AMR meer dan 30 vaste werknemers in dienst. Het familiebedrijf beschikt bovendien over een grote voorraad aan Siemens-elektromotoren van diverse types, die meteen kunnen geleverd worden. Als Siemens Motor Partner kan AMR ook een beroep doen op de expertise van een absolute wereldspeler in aandrijftechnologie. Daardoor is geen project voor deze lokale motor partner te groot of te complex.

5 redenen om te kiezen voor AMR

  • Meer dan 15 jaar ervaring in grote en kleine aandrijfprojecten in uiteenlopende industrieën

  • Siemens Motor Partner: de expertise van een wereldspeler met de flexibiliteit en beschikbaarheid van een lokale partner

  • Grote voorraad aan 2-, 4- en 6-polige motoren, mogelijkheid tot modificaties

  • Maximale continuïteit van uw machinepark dankzij de unieke 24/7 interventieservice

  • Altijd snel ter plaatse vanuit de vestigingen in Zandhoven en Alken


Meer weten over AMR?

Ontdek het volledige serviceaanbod van AMR op www.amrservice.be.