Vermeire-Belting: Siemens Simotics Distribution Partner


Voortbouwend op het succes van de in 2014 ontstane samenwerking tussen de Siemens-divisie Process Industries and Drives en Vermeire Motion (business unit van Vermeire-Belting) bundelen Siemens en Vermeire-Belting opnieuw hun krachten. Het nieuwe partnerschap is een logisch antwoord op de immer groeiende marktverwachtingen naar hoog kwalitatieve en super efficiënte laagspanningsmotoren met korte levertermijnen. 

Met Vermeire-Belting als nieuwe Siemens Simotics Distribution Partner worden deze verwachtingen meer dan ingelost.

Voortaan beschikt Vermeire-Belting in zijn vestigingen van Verviers en Wondelgem over een uitgebreide voorraad aluminium en gietijzeren laagspanningsmotoren tot een vermogen van 250kW.Met hun voorraad is Vermeire-Belting perfect in staat om snel Siemens motoren te leveren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

De versterkte samenwerking heeft eveneens tot doel een groter team van experts te voorzien, dat rechtstreeks in contact zal staan met onze klanten. Het nieuwe verkoopteam dat gespecialiseerd is in laagspanningsmotoren zal klanten actief kunnen adviseren bij de identificatie van hun behoeften en hen precieze en professionele antwoorden bieden.

Naast het partnership met Vermeire-Belting blijven natuurlijk ook onze erkende motor repair centra AMR en Motoren Francoys tot uw dienst voor verkoop en dienst-na-verkoop van onze Simotics laagspanningsmotoren.

Voor directe prijsaanvragen voor speciale motoren (grotere vermogens, speciale uitvoeringen, Atex, hoogspanningsmotoren,…) kan u zich natuurlijk nog steeds wenden tot uw gekende Siemens contactpersonen.

Indien u hieromtent vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Telefonisch op  T: 02 536 78 48 of per e-mail op: tine.bosmans@siemens.com.

Bedrijfsprofiel Vermeire-Belting

Na 60 jaar en 3 generaties is de groep Vermeire nu één van de hoofdspelers geworden op de Belgische markt van aandrijfproducten.

Hun troeven: een volledig programma voor aandrijfproducten, een zeer efficiënte logistiek met een belangrijke voorraad (40.000 artikelen op 15.000 m²) en een technische ondersteuning door ervaren ingenieurs.

Dankzij hun centrale ligging in Europa kunnen ze hun klanten heel snel beleveren in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Duitsland zodat de continuïteit van de productie verzekerd is.

Op hun website vindt u de catalogi van hun partners en met een login kunt u gemakkelijk de voorraad raadplegen, uw prijzen bekijken en ook bestellingen plaatsen.