Specifieke branche oplossingen

HVAC

Met Siemens’ aandrijvingsoplossingen voor de HVAC-industrie realiseert u opmerkelijke energiebesparingen – tot 68 % – en een verhoogde beschikbaarheid van uw installatie. Tegelijk helpen we u de meest efficiënte oplossing samen te stellen, met merkbare gevolgen voor uw productiviteit, de beschikbaarheid van de installatie en optionele uitbreidingen of aanpassingen in de toekomst.


Water

Optimale waterkwaliteit en een onberispelijke voorziening zijn essentieel voor de waterindustrie. De aandrijvingen moeten dan ook aan hoge eisen voldoen. Energieverbruik is een van de grootste kostenfactoren. De Siemens-aandrijvingsoplossingen voor water garanderen een exacte en continue snelheidscontrole van de aandrijving. Door die optimale operatiesnelheid kunt u aanzienlijk de energiekosten drukken.


Chemie

Ontploffingsgevaar, agressieve omgevingen en extreme temperaturen zijn reële condities in de chemische sector. De producten en systemen van Siemens combineren tijdens de hele levenscyclus efficiëntie met maximale veiligheid en de hoogst mogelijke productiviteit. Met onze energie-efficiënte aandrijvingssystemen realiseert u bovendien een interessante kostenbesparing.


Voeding en drank

Voor de heterogene Food & Beverage-markt ontwikkelt Siemens specifieke niche-oplossingen, op maat of in partnership. Met onze producten, systemen en diensten helpen we u de bakens verzetten op het vlak van efficiëntie en productiviteit. De resultaten? Lagere kosten, grotere productieflexibiliteit, consistente kwaliteit en efficiënte traceerbaarheid.


Aerospace

Optimalisatie van de complete productieprocesketen is cruciaal voor de luchtvaartsector. Want hoe preciezer uw processen, hoe vlotter, stabieler en kwalitatiever u produceert. Met SINUMERIK, de innovatieve CNC-technologie van Siemens, in combinatie met gerichte competenties, services op maat en accurate simulaties verhogen we zowel de veiligheid als de snelheid van het productieproces.