Services

Consulting en projectmanagement

Als ervaren externe managementconsultant leveren we u vernieuwende en praktijkgeteste oplossingen die u duurzame competitieve voordelen bieden. We geven advies over het opzetten van omvattende businesssystemen en ondersteunen u bij de analyse van uw huidige strategieën, processen en structuren. Onze holistische, klantgerichte en bedrijfsbrede aanpak garandeert dat alle potentiële voordelen ten volle worden benut.

Service and support

Als betrouwbare partner biedt Siemens een van de meest complete servicepakketten op de markt aan. Met vestigingen in meer dan 100 landen hebben we waar ook ter wereld een sterk team van ervaren specialisten klaarstaan om u te ondersteunen. En dat voor elke fase: van initiële informatie, over planning tot herinvestering of instandhouding via retrofit en onderhoud.

Siemens SITRAIN Institute

Vorming in het Siemens SITRAIN Institute - het opleidingscentrum voor Industrie.


Testcenter

Siemens systeem testcenter voor industriële aandrijvingen & motoren - Nuremberg


Labo Lemcko testcenter voor elektrische aandrijfsystemen en motor-/aandrijfcombinaties
Onze partner Labo Lemcko is gespecialiseerd in het testen van elektrische aandrijfsystemen en motor-/aandrijfcombinaties. Deze combinaties kunnen worden geanalyseerd op het vlak van rendement, koppeldynamiek en zelfs hun impact op Power Quality-parameters. In het labo zijn niet alleen trillings- en geluidsanalyses mogelijk, maar ook thermografische analyses van de motor, de aandrijving of zelfs volledige systemen.