Automatiseringstechnologie

Siemens is wereldleider op het vlak van automatiseringstechnologie voor de industrie. We bieden klanten niet alleen een verhoogde productiviteit via hoogkwalitatief maatwerk, we ondersteunen hen ook met doorgedreven training, service en support.


Human Machine Interface & Scada systems

SIMATIC HMI garandeert efficiënte visualisering en bediening van de meest complexe productieprocessen. Daarbij maken we gebruik van open en gestandaardiseerde interfaces in hard- en software.


Contact : Arlette Sente - +32 477 275 062


Industriële communicatie

Onze omvattende oplossingen voor industriële communicatie maken een efficiënte data-overdracht mogelijk dankzij krachtige, geïntegreerde en toekomstgerichte datanetwerken.

Contact : Bart Boumans - +32 475 828 585


PC-based & embedded systems

Siemens biedt een breed spectrum aan pc-gebaseerde oplossingen. Het perfecte samenspel van hard- en software combineert de snelheid en flexibiliteit van een pc met de robuustheid en betrouwbaarheid van een PLC.

Contact: Luk Steemans – +32 478 883 465


Veiligheidsoplossingen

Een sneller en eenvoudiger machineconcept dat vlot inspeelt op de toenemende mate van complexiteit? Met geïntegreerde veiligheidsoplossingen verhoogt Siemens de veiligheid én de beschikbaarheid van uw geautomatiseerd park.

Contact : François-Xavier Henneau – +32 476 468 356Intelligente sensoren

Intelligente sensoren

Siemens beschikt over een ongeëvenaard en omvattend portfolio van sensorsystemen, inclusief camera’s en RFID oplossingen, voor precisie en betrouwbaarheid in diverse industriële toepassingen.

Contact : Denny Decorte – +32 499 582 461


DCS- en batchoplossingen

SIMATIC PCS 7 is een innovatief procescontrolesysteem waarmee u moeiteloos alle toeleverings-, upstream en downstream- processen flexibel automatiseert. Het systeem is future proof en helpt u een aanzienlijke reductie te realiseren van de total cost of ownership van uw procesinstallatie.

Contact : Johan De Blieck – +32 479 800 296


MES solutions

SIMATIC IT is Siemens’ aanbod voor Manufacturing Operations Management. Het omvat de technische enablers om de winsten te beveiligen en de business efficiëntie te verhogen.  Dit om snel in te spelen op een snel wijzigende markt.

Contact : Bart Demaegdt – +32 476 468 355


Power Supplies

Betrouwbare voedingen die 365 dagen/jaar operationeel zijn vormen een essentiële bouwsteen voor efficiënte installaties.SITOP voedingen beschermen u tegen shutdowns en productieverlies en zetten de standaard in betrouwbaarheid, compacte vormgeving en functionaliteit.

Contact: Luk Steemans – +32 478 883 465