Related
Info
close

BETA Installatiemateriaal

Dit is een aanbod waarop u absoluut kunt vertrouwen: het programma BETA installatiemateriaal. Het biedt een uniek compleet assortiment aan controle-, schakel- en beveiligingscomponenten. Of het nu smeltveiligheden, installatieautomaten, aardlekbeveiligingen of overspanningsbeveiligingen betreft - alles is compleet, compatibel en overzichtelijk. Dit spectrum hebben wij nog uitgebreid - met nieuwe componenten met een grotere functionaliteit en een grotere verscheidenheid van typen. Daardoor kunnen wij u een maximum aan flexibiliteit, comfort en veiligheid bieden bij de gebouweninstallatie alsmede bij industriële toepassingen.

Siemens elektrische installatie: De grote wereld van de installatietechniek.
Elektrische stroom is thans uit het dagelijkse leven niet meer weg te denken. Teneinde stroom overal zonder gevaar en gebruikersvriendelijk te kunnen gebruiken, is een moderne elektrische schakel- en installatietechniek gevraagd.

Innovatief van begin af aan
Op dit gebied zijn de medewerkers van de Siemens installatietechniek reeds meer dan 110 jaar actief en ontwikkelen constant nieuwigheden - innovaties die het gebruik van stroom steeds veiliger en ook meer rendabelmaken. In de woningbouw, de utiliteitsbouw en de industrie. In overeenstemming met alle internationaal geldige voorschriften en normen. En met nieuwe technieken zoals de instabus KNX EIB zorgen wij niet alleen voor nieuwe mogelijkheden op privégebied, maar slaan voor industrie- en utiliteitsgebouwen vooral ook de brug tussen productieautomatisering en gebouwenautomatisering.

Gewaarborgde kwaliteit
Voor al onze producten gelden strenge kwaliteitsvoorschriften bij productie en controle. Wij letten nauwgezet op de naleving ervan, teneinde onze klantenhet allerbeste te kunnen aanbieden. Dat bewijzen talrijke certificaten. De kwaliteit van de producten wordt voor een groot deel reeds in de ontwikkelingsfase bepaald. Betrouwbaarheidseisen en de begeleidende maatregelen van kwaliteitsborging worden al vooraf vastgelegd en in de ontwerpen opgenomen. De eerste kwaliteitscontroles worden aan proef- en testseries uitgevoerd.


You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?