Related
Info
close

DELTA reflex rookmelder

als een snelle reflex levensbelangrijk is

Een heet strijkijzer, een vergeten sigaret of een smeulende kabel - thuis liggen er veel brandgevaren op de loer. Men kan dus maar best voorbereid zijn: met bijvoorbeeld de nieuwe DELTA reflex rookmelder.

Hij wordt gewoon op het plafond geïnstalleerd en herkent tijdig een beginnende brand. Want zodra het hachelijk wordt, meldt hij het gevaar - optisch en akoestisch. En met 85 dB(A) worden ook de allerdiepste slapers gewekt.
U kunt dus op uw beide oren slapen - de DELTA reflex rookmelder waakt!

Ook de wetgever schat het belang van rookmelders hoog in: vanaf juli 2005 zijn in het Brussels Gewest in alle huurwoningen rookmelders verplicht. Vanaf de zomer 2006 zijn ze in alle Waalse woningen verplicht.

Perfect design
Klein maar…: de DELTA reflex rookmelder kan niet alleen veel, hij ziet er ook goed uit. Door zijn compacte design, past hij perfect in elke woonomgeving. Bovendien is hij leverbaar in drie kleuren: titaanwit, aluminiummetalliek en bruin metalliek.

Referenties:

Titaanwit

5TC1290

Aluminiummetalliek

5TC1293

Bruin metalliek

5TC1294

Voor een lang leven
Ook als de stroom uitvalt: met de DELTA reflex rookmelder speelt u altijd op zeker. De rookmelder wordt volledig onafhankelijk gevoed door drie klassieke 1,5 V alkalinebatterijen. En een belangrijk extraatje - de batterijen moeten pas na ongeveer 5 jaar worden vervangen. Deze lange levensduur vermindert aanzienlijk het risico dat de rookdetector vervroegd buiten dienst geraakt, zoals dit vaak bij goedkopere modellen het geval is. Bovendien kan de sensorkop niet op de sokkel gemonteerd worden, zolang niet alle batterijen correct geplaatst zijn. Gedaan dus met het gebruiken van de batterijen van de rookmelder voor de gameboy van zoonlief.

Gekoppelde veiligheid
De DELTA reflex rookmelder kan worden uitgebreid met andere beveiligingscomponenten:

  • via een tweeaderige kabel kunnen tot 40 rookmelders met elkaar worden verbonden.

  • via steekbare modules kunnen volgende functies altijd worden toegevoegd:

  • relaismodule om externe alarmgevers zoals claxons en knipperlichten aan te sturen, en voor de koppeling aan instabus (referentie: 5TC1291)

  • doorschakelen van alarmmeldingen naar de Touch-Manager (GAMMA wave) via de unidirectionele radiomodule (referentie: 5WG3255-8AB01)
You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?