EENVOUDIG

Heel eenvoudig

Twee draadjes- dat is alles: De twee-aderige kabel van Siemens instabus verbindt de elektrische toestellen in de woning zodanig dat ze met elkaar kunnen communiceren.
Voor de uitrusting van bestaande gebouwen kan dit ook via radiofrequentie.

Het kan ook eenvoudiger?
Met twee draadjes! Of via radiofrequentie!

Het is duidelijk: Siemens instabus domotica is er voor de aangename kanten van het leven. Want hiermee kan u in uw woning talrijke mogelijkheden realiseren.
Bijvoorbeeld een schakelaar kan om het even welke aangesloten lamp bedienen.
Of tegelijk de rolluiken aansturen. Bij Siemens instabus is dit heel eenvoudig - want alles is aan elkaar gekoppeld.

Het grote geheim van deze techniek is de twee-aderige buskabel, die samen met de voedingskabel in de nieuwbouw wordt geplaatst.
Deze busleiding verbindt alle toestellen en functies in het huis. Met deze leiding kunnen alle functies zoals verwarming, verlichting, rolluiken en zonwering of de inbraakbeveiliging en branddetectie en nog veel meer worden aangestuurd en bewaakt.

Een ander voordeel: de eenvoudige plaatsing. Die verloopt namelijk veel sneller en is minder complex dan het plaatsen van de talrijke leidingen bij klassiek bekabelde systemen. Dit is een van de redenen waarom Siemens instabus zo rendabel is.

Maar ook voor renovatiewerken biedt Siemens met GAMMA wave dezelfde omvangrijke functies. Gebaseerd op het werkingsprincipe van Siemens instabus bestaan er toestellen die via radiofrequentie met elkaar communiceren. En dit alles met een absoluut storingvrije en bedrijfszekere transmissie.

Meld-/bedieningsdisplay

In één blik geïnformeerd - de meld-/bedieningsdisplay meldt bijvoorbeeld openstaande vensters. Een centrale schakeling kan hier probleemloos worden bediend.

Touch-panel

Comfortabeler kan het niet - alle functies van Siemens instabus kunnen rechtstreeks door aanraking van het beeldscherm worden bediend.
Schakelen, dimmen of sturen - met het touch-panel wordt de bediening uiterst comfortabel.