FLEXIBEL

Flexibel blijven

In de loop der tijd wijzigen de omstandigheden en de wensen in uw huis. Siemens instabus groeit met u mee - in elke levenssituatie.

Meegroeien.
Stap voor stap.

Gebruiksaanpassing of renovatie - de functies van Siemens instabus groeien mee. Als de omstandigheden dus veranderen, kunnen kamers heel eenvoudig worden aangepast - zonder nieuwe leidingen te moeten plaatsen.
Zo kan een kinderkamer uitgroeien tot een functionele werkkamer, of een kamer voor senioren of gehandicapten.
Functies zoals de bediening van zonweringen en ventilatie kunnen niet alleen met schakelaars, maar ook met een afstandsbediening. U blijft dankzij Siemens instabus dus tot op hoge leeftijd zelfstandig. U kan beginnen met een standaardoplossing. Die bestaat uit de systeemcomponenten en bijv. de verlichtingsbesturing voor uw huis.
In deze basisuitrusting zit de paniekschakeling trouwens vervat - een belangrijke functie voor uw veiligheid. Wenst u later bijv. in de woonkamer te dimmen, of de verwarming of rolluiken te sturen, geen probleem: Siemens instabus kan altijd worden uitgebreid.

Alle mogelijke functies
Met Siemens instabus kan u nagenoeg alle elektrische componenten in uw woning sturen. De klassieke functies zijn natuurlijk de besturing van de verlichting en de zonwering of rolluiken. Maar Siemens instabus kan veel meer: U kan bijvoorbeeld de verwarming en de airconditioning, de zonnecollectoren en de warmwaterbereiding via Siemens instabus aan elkaar koppelen - en uw energiekosten duurzaam drukken. Maar ook kleine huishoudtoestellen, uw computer en zelfs de telefoon kunnen in Siemens instabus worden geïntegreerd. Voor een maximaal comfort en een optimale veiligheid.

Zonnecollectoren

Kleine huishoudtoestellen

Airconditioning