ONAFHANKELIJK

Volledig onafhankelijk

Ook tijdens uw vakantie alles perfect geregeld: met Siemens instabus kan u uw woning met een goed gevoel achterlaten - omdat u altijd toegang heeft. Via een pc of gsm.

Thuis alles in orde?
Nu wel!

Stel u voor: tijdens uw vakantie schiet u plots iets belangrijks te binnen. U vergat het licht uit te schakelen - of de koffiezetautomaat. Geen probleem. Siemens instabus helpt ook hier.
Een telefoontje volstaat. U roept Siemens instabus gewoon op bijv. met uw gsm, waarna u de stroomkring in kwestie uitschakelt. Dit alles verloopt net zo eenvoudig als het opvragen van uw voicemail.
U legt de verbinding via uw telefoonaansluiting en u controleert en bedient de functies - ongeacht waar u zich bevindt.

En om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten, voorzien we bijvoorbeeld een controlefunctie via de domotica.
Dit zorgt ook in het dagelijkse leven voor veiligheid. Op een aan de voordeur geïnstalleerd bedieningsdisplay kan u bij het verlaten van uw woning gewoon alles opvragen en sturen. Vensters gesloten? Verwarming in orde? Enz. En u kan op de bedieningsdisplay ook de verlichting of andere verbruikers centraal uitschakelen.

Tegen ongewenste gasten simuleert Siemens instabus uw aanwezigheid, door het licht en de rolluiken volgens uw gewoonten te sturen.
Iemand die uw woning in het oog houdt, weet dit echter niet. Hij denkt dat u gewoon thuis bent.
Zo kan u in feite alles bewaken - en blijft u onafhankelijk.

Telefoon

Door de koppeling aan het telefoonnet kan u van op afstand opvragen en bedienen.

PC

Een internetaansluiting volstaat. En u kan alle functies gelijk waar ter wereld met een pc met internetbrowser besturen en controleren.