VERSTANDIG

Verstandige keuze

Meer comfort, minder energieverbruik, meer veiligheid: verstandige systemen maken het leven aangenamer. Overal in de woning.

Aan alles gedacht? Voor het aangebrand raakt.

U wenst te bouwen of te verbouwen. U weet dus maar al te goed dat er heel wat moet gepland worden - want uw beslissingen gelden voor lange tijd.
Dit is zeker het geval voor de keuze van de juiste elektrische installatie. Ze moet jarenlang zonder storingen en vooral veilig werken.

Als u graag geniet van het aangename gevoel dat u de juiste keuze heeft gemaakt, komt u automatisch bij de elektrische installatietechnieken van Siemens terecht. Met onze producten en systemen zorgen we ervoor dat elektriciteit overal in uw huis economisch, veilig en comfortabel ter beschikking staat - bijvoorbeeld met de Siemens instabus.

Met radiofrequente techniek of een twee-aderige kabel, die samen met de normale elektrische installatie geplaatst wordt, geniet u van een nieuwe dimensie:
een huis dat meedenkt.

Ook u kan genieten van de techniek die de voorbije jaren in grote kantoor- en bedrijfsgebouwen, ziekenhuizen en hotels succes heeft geboekt.
Deze techniek waarborgt fantastische perspectieven en mogelijkheden als u ze van bij de planning van de elektrische installatie voorziet.
Want het belangrijkste van deze systeemtechniek is de busleiding.

Nieuwbouw eengezinswoning

Als u Siemens instabus van bij het begin in uw plannen integreert, legt u de fundering voor een toekomstgerichte elektrische installatie.

Verbouwing

Verbouwing of renovatie - ook in oudere gebouwen komen de functies van Siemens instabus volop tot hun recht: met het nieuwe transmissiemedium radiofrequentie. Veilige transmissie bij 868 MHz.