Meer automatisering met LOGO! en de KNX domotica- en immoticabus

  • De recentste LOGO! 8 logische modulereeks kan worden geïntegreerd in KNX-installaties

  • De LOGO! communicatiemodule CMK2000 verbindt LOGO! 8 met KNX

  • Voor automatiseringsoplossingen van verlichting tot toegangscontrole

 

Met de LOGO! communicatiemodule CMK2000 kunnen de recentste LOGO! 8 logische modulereeksen van Siemens worden geïntegreerd in KNX domotica- en immoticaprojecten. LOGO! 8 is ontworpen voor kleinere automatiseringsoplossingen. Dit systeem kan nu worden gebruikt in combinatie met de nieuwe communicatiemodule voor gebouwautomatiseringstaken, zoals bewaking, toegangscontrole, airco, verlichting, zonwering, bewatering en pompsturing. De LOGO! KNX-module CMK2000 communiceert via Ethernet met LOGO! 8. Sensorgegevens van KNX-busdeelnemers worden naar de logische module doorgestuurd, waar ze worden gecombineerd met logische functies. LOGO! stuurcommando's worden via de communicatiemodule doorgestuurd naar KNX-actoren. 50 KNX-communicatieobjecten kunnen worden geconfigureerd en in het LOGO! programma worden gekoppeld aan tellers, instelpunten en parameters om automatiseringsoplossingen te creëren.

LOGO! 8 stelt zijn eigen functionaliteit ook ter beschikking van de KNX-deelnemers via de nieuwe LOGO! CMK2000 communicatiemodule. In de maximale hardwareconfiguratie zijn er 24 digitale ingangen, 20 digitale uitgangen en 8 analoge in- en uitgangen. LOGO! 8 laat ook toe dat de datum en tijd worden gesynchroniseerd voor de busdeelnemers in het KNX-systeem.


Met de LOGO! communicatiemodule CMK2000 kunnen de recentste LOGO! 8 logische modulereeksen van Siemens worden geïntegreerd in de KNX domotica- en immoticabus. LOGO! 8 is ontworpen voor kleinere automatiseringsoplossingen. Dit systeem kan nu worden gebruikt in combinatie met de nieuwe communicatiemodule voor gebouwautomatiseringstaken, zoals bewaking, toegangscontrole, airco, verlichting, zonnewering, bewatering en pompsturing.