SINUMERIK CNC-systemen

SINUMERIK Power Line

SINUMERIK 802S base line

Met stappenmotoren.
De CNC voor kleine machines.


SINUMERIK 802C base line

Met analoge aandrijvingen.
De ideale keuze voor meer dynamiek en performantie.


SINUMERIK 802D base line

Met digitale aandrijvingen.
Het alternatief voor seriemachines.


SINUMERIK 810D

De compacte besturing met geïntegreerde SIMODRIVE 611 digitale aandrijvingen. Bedoeld voor kost-geoptimaliseerde werktuigmachines.


SINUMERIK 840D

Het digitale systeem voor nagenoeg alle toepassingen, met een modulair ontwerp waarmee alle wensen van de klant snel kunnen worden gerealiseerd.


SINUMERIK 840Di

Met het volledig PC-geïntegreerde NC-systeem beschikt u over een pc-gebaseerd besturingsconcept, dat nieuwe tendensen aankondigt.

SINUMERIK Solution Line

SINUMERIK 802D sl

De 802D sl is een besturing met bedieningspaneel waarmee alle CNC-componenten (NC, PLC, HMI) beschikbaar worden in één eenheid.


SINUMERIK 808D

De SINUMERIK 808D is perfect voorgeconfigureerd om aan alle eisen van eenvoudige standaardmachines te voldoen. De SINUMERIK 808D biedt intelligente CNC-functies zoals volledig servogestuurd synchroon tappen of snelle omschakeling spindel/C-as bedrijf. Hierdoor verzekert de CNC steeds nauwkeurige en snelle bewerkingen.


SINUMERIK 828D

SINUMERIK 828D is een paneelgebaseerde CNC-oplossing voor gestandaardiseerde frees-, draai- en slijpmachines, typisch voor jobshop De oplossing combineert zowel CNC-, PLC- als bedienings- en sturingsfuncties in één enkele, compacte eenheid, en is ontworpen om zowel in horizontale als verticale uitvoering in om het even welke bedieningspaneelbehuizing te passen.


SINUMERIK 840D sl

SINUMERIK 840D sl geldt met recht en reden als de maatstaf in de CNC-premiumklasse. Maximale CNC-prestaties evenals ongeëvenaarde flexibiliteit en openheid vormen de basis voor zo goed als elk machineconcept.


SINUMERIK 840Di sl

Het volledig PC-geïntegreerde alternatief met SINAMICS S120.