Totally Integrated Power : een concept !

Energieverdeling binnen uw bedrijf stopt niet bij het laatste onderdeel in de keten. Wij merken dat de tendens om een Totally Integrated Power (TIP) concept te realiseren zich doorzet, waarbij wij als leverancier kunnen instaan voor de totale energieverdeling en de optimalisatie. Dat gaat van hoogspanningsverdeling en -beveiligingen, tot transformatoren, middenspanningsbeveiligingen, busverbindigen, laagspanningsverdelingen en zelfs verder naar infrastructuur-installaties.

Siemens biedt overal ter wereld een compleet productportfolio en competente mensen, plus de ervaring inzake projectmanagement, om TIP projecten tot een goed einde te brengen.

Deze aanpak verzekert u van een state of the Art oplossing, waarbij de algemene selectiviteit wordt geanalyseerd en de meest optimale oplossing uitgewerkt wordt, zodat minimale stilstandtijden kunnen worden bereikt. Hiervoor doen wij een beroep op de SIMARIS Design software.

Verlaag uw "Cost of Operation", met TIP

Het TIP concept laat u niet enkel in de aankoopfase maar ook tijdens de hele levenscyclus van uw installatie efficient omspringen met energie. SIMATIC Power Control is uw oplossing hiervoor.

De belangrijkste voordelen van SIMATIC Power Control:

  • volledige transparantie in uw energieverdeling, van netaansluiting tot stopcontact.

  • precieze bepaling van uw verbruik en uw verbruiksprofiel

  • optimale inzet van hulpbronnen, dankzij uitgebreide diagnose functie en gepland onderhoud

  • flexibele integratie, dankzij de open en modulaire structuur