Ontdek onze nieuwste telg: de SIVACON S8

Met de SIVACON S8 zet Siemens een nieuwe trend in de wereld van de Motor Control Centers. Naast veiligheid en betrouwbaarheid, dat we steeds hoog in het vaandel dragen, schept het concept van de SIVACON S8 ongeziene mogelijkheden in flexibiliteit en vermogenbereik. Dit stelt u als klant in staat om te besparen op investeringskosten, dankzij de compacte vorm.

Uw laagspanningsnet optimaliseren?

Dat vraagt een technologie partner met "full service"

Energieverdeling vormt mee de ruggengraat van uw bedrijf. Die ruggengraat gaat van de koppeling op het net van uw energieleverancier, tot aan de machines en het minste stopcontact.

Het is niet moeilijk te begrijpen, dat U voor uw inversteringen én voor de instandhouding ervan een beroep wenst te doen op een partner, die naast een compleet productenpalet ook een totaalconcept kan aanbieden én dit op een projectmatige manier kan implementeren.
Ook in energieverdelingsystemen heeft de wereld van automatisering zijn intrede gedaan. Langs deze weg worden u oplossingen aangereikt, om tot een beter energiebeheer en preventief onderhoud van Uw installaties te komen.

Daarenboven dragen wij ook service hoog in het vaandel en bieden we u ook op dat vlak tal van oplossingen.

De wereld van energieverdeling, gezien door Siemens… Het ontdekken waard !

Uw energieverdeelprobleem = ONZE COMPETENTIE

Totally Integrated Power (T.I.P.) is de naam van ons concept.

Dankzij dit concept krijgt u een partner die Uw probleem begrijpt, ongeacht of het gaat om middenspannings- of laagspanningsborden, transformatoren, busbarsystemen of energiemanagement.

Sinds tientallen jaren bouwen wij verdeelborden die aan de hoogste standaarden voldoen. Inzake laagspanningsborden bieden wij u het SIVACON gamma aan: een typegeteste, flexibele en modulaire oplossing.

Heeft u nog borden uit het 8PU gamma en wenst u uit te breiden? Ook dat vormt geen probleem: we hebben al vaker installaties gekoppeld aan bestaande, met een maatgesneden oplossing. Dat is een service die we bieden, om uw investeringen nog jarenlang te beschermen.

Het laagspanningsbord krijgt vandaag steeds meer de functie van een informatiecollector, om tot een optimaal energiebeheer te komen. De snelle evoluties in het automatiseringslandschap maken van uw laagspanningsbord een belangrijk medium in uw hele proces.
Naast de producten bieden we u ook een waaier van diensten, voor alle fasen van Uw project : opstellen van lastenboeken, uitwerken van typeschema's, selectiviteitsstudies, documentenbeheer, onderhoudsprogramma's, ….

Het MCC - Team, een betrouwbare partner:

  • een achtergrond met brede beheersing van energieverdelingstechnologie

  • kwaliteitsproducten

  • oplossingsgericht denken

  • een gestandardiseerde, projectmatige manier van werken

  • een waaier van servicemogelijkheden