Alliantie LinMotion en Siemens

Siemens heeft zich recent kunnen versterken op het vlak van motion control systemen.
De divisie Motion Control Systems van Siemens Industry Automation & Drive Technologies Belux heeft een niet exclusieve alliantie gesloten met LinMotion, gevestigd in Nederland. Dit bedrijf is een dienstverlenende toeleverancier van NTN-SNR- lineaire modules in de Benelux.

Beide partijen voorzien hun klanten in België en Luxemburg voortaan van een uitgebreid aanbod totaaloplossingen voor machinebouwapplicaties in werktuig- en productiemachines.

Wie een lineair systeem in beweging wil zetten, heeft nood aan een aandrijfsysteem. Mechanica en automatisatie blijven tot op heden nog te vaak gescheiden. Stemmen in de markt willen een gezamenlijke engineering, en daar sprongen Siemens en LinMotion onlangs gretig op in. Voortaan is er een centraal aanspreekpunt voor machinebouwapplicaties om een lineaire beweging van een systeem te voorzien én het te besturen, zonder problemen achteraf, met beide partijen aan tafel. De toegevoegde waarde spreekt voor zich.

Uw voordelen

1 Aanspreekpartner
Machines worden steeds performanter, de concurrentie scherper ... Dit betekent dat de efficiëntie de hoogte in moet. Indien men dat wil bereiken, moet zowel het mechanische als het automatiseringsluik op elkaar worden afgestemd. Samen ontwerpen betekent mechatronisch engineeren. Behoefte genoeg dus aan een centraal aanspreekpunt waarbij een volledige synergie ontstaat tussen Siemens en LinMotion.

Alliantie voor de meest efficiënte engineeringsoplossing
Siemens en LinMotion nemen de engineering op de schouders van twee spelers. Dit biedt enorme voordelen naar een volledig machineontwerp met een unieke concurrentiepositie.
De klant krijgt dus slechts 1 factuur. We nemen samen de verantwoording naar de klant toe.
Het is een synergetische relatie. Voortaan kunnen we ook een gezamenlijke studie uitvoeren om tot de meest efficiënte engineeringsoplossing te komen: een pragmatisch mechatronisch denken.

Hoe Siemens en LinMotion tot hun partnership kwamen en hoe ze u voortaan bijstaan in concurrentiële engineering, leest u hier.Contactpunten:
De bestaande contactpersonen blijven behouden.

LinMotion
Kruisboog 2
3905 Veenendaal - NL
Tel.: 0031/318.694.226
Fax: 0031/318.694.225
info@LinMotion.nl
Voor meer info over het aanbod van LinMotion voor rechtgeleidingsystemen, klik hier.
www.LinMotion.be

Siemens
Thierry Van Eeckhout
Marie Curiesquare 30
1070 Anderlecht
Tel.: 02/536.28.48
Fax: 02/536.22.90
mc.be@siemens.com
Voor meer info over het aanbod van Siemens voor motion controloplossingen, klik hier.
www.siemens.be/motioncontrol