Oplossingen voor branches

Converting Solutions

Zonder omwegen tot een veredeld product.
Wij bieden de optimale oplossing: van de fabricage van hygiëneartikelen over de verwerking van goederenbanen tot machines voor kabelbewerking.

Drukmachines

Van alfa tot omega: wij hebben altijd de optimale oplossing voor uw aandrijf- en automatiseringstaken in de sector van de druktechniek.

Glasverwerking

We love glass!
"We love glass" is het motto waarmee het Siemens-Glass Team de sinds jaren nauwe relaties met de glasindustrie in stand houdt en versterkt.

Kranen

Siemens is de juiste partner voor uw kraanoplossingen. Door onze wereldwijde ervaring met kraanprojecten en onze globale aanwezigheid zijn wij uw betrouwbare partner, die u producten, systemen en oplossingen kan aanbieden die voldoen aan uw vereisten.

Houtbewerking

Voor de meubelmaker, voor de gespecialiseerde firma in binnenhuisinrichting of voor industriële bedrijven met volledige productiecapaciteit leveren we oplossingen voor de automatisering van houtbewerkingsmachines.

Keramiekbewerking

Onze systeemoplossingen voor de keramische nijverheid zijn zeer veelzijdig. Van de automatisering van de tegelproductie in grote installaties over het persen van grote stukken zoals sanitaire keramiek of tegels, tot de automatische productie van porselein zoals borden of kopjes.

Kunststofbewerking

Spuitgieten, extrusie, thermisch vormen of blaasvormen: Wij bieden altijd de optimale oplossing voor uw kunststofmachines en demonstreren hoe u met onze producten en oplossingen sneller en goedkoper aan uw kunststofmachine komt.

Steenbewerking

Onze diensten op het vlak van de steenbewerking zijn ook heel divers. Van de automatisering bij de productie van steenplaten met zgn. brugzagen tot 5-assige bewerkingscentra die volautomatisch 3-dimensionele kopieën van sculpturale modellen tot op de millimeter nauwkeurig kunnen produceren.

Textielmachines

Van de productie van chemische vezels tot de wikkelmachine - wij hebben altijd de optimale oplossing voor de bouw van textielmachines en -installaties.

Omvormtechniek

Van plooibanken, grote persen, universele persen tot retrofit: wij hebben altijd de optimale oplossing voor de omvormtechniek en stellen onze technologieën met oplossingen voor.

Verpakkingsmachines

Onze verpakkingsoplossingen lopen van buiszakken tot blisters.

Werktuigmachines

Niet alleen voor machinebouwers, maar ook voor de eindgebruiker van SINUMERIK en CNC producten heeft het Machine Tools team van Siemens heel wat in huis. Wij bieden een compleet scala van producten, oplossingen, diensten en opleidingen, van eenvoudig tot complex maatwerk. Bovendien garanderen wij de beschikbaarheid van competente specialisten op het gebied van Machine Tools.