Euromaintenance 4.0 - 24-27 september 2018, Antwerpen

maandag 24 september 2018, 0:00


Onder het motto "Intelligent maintenance predicts the future” demonstreert Siemens het Digital Industry Services-aanbod, meer bepaald digitale industriediensten zoals Data Analytics Services en MindSphere, het cloudgebaseerde, open IoT-besturingssysteem van Siemens dat uw producten, installaties, systemen en machines verbindt. Zo kan u het volle potentieel van gegevens gegenereerd door het internet der dingen of IoT benutten.

Wereldwijde concurrentie en razendsnelle innovatiecycli vereisen een gestaag groeiende productiviteit met de laagst mogelijke kosten.

Periodiek onderhoud en probleemoplossende herstellingen volstaan niet langer om de vereiste resultaten te bieden. Dankzij de voortdurende verzameling en intelligente analyse van exploitatiegegevens, heeft digitalisering al volledig nieuwe perspectieven geopend. Op basis van dit inzicht is het mogelijk optimale tijdstippen voor het onderhoud van machine- en installatiecomponenten te plannen.

In combinatie met andere diensten, kan met de Digital Industry Services aan de klantenbehoeften worden voldaan. Dit dienstenaanbod omvat bijv. de voortdurende deskundige ondersteuning voor geavanceerde gegevensanalyse of Lifecycle Services voor specifieke apparatuur. Hierdoor is een holistisch beheer van de beschikbaarheid van kritieke machines mogelijk.

Ontdek hoe u

  • diepgaande kennis over de toestand van uw assets kan verwerven en toestandsgebaseerd (condition based), responsief onderhoud kan introduceren

  • onderhoud en service kan optimaliseren dankzij diagnose, predictive consulting en automatische diensten

  • het technische en commerciële beheer van assets en installaties kan optimaliseren dankzij beslissingsondersteuning.

Ontdek welke toepassingen klanten kunnen gebruiken voor de optimalisering van hun productiesystemen en processen gedurende de volledige levenscyclus van hun installaties, machines en producten.

Breng ons een bezoek in het splinternieuwe Flanders Meeting & Convention Center Antwerp op stand E1-1 en woon onze congrespresentatie “Using Siemens MindSphere as an IoT Operating System“ bij op 26 september om 14.50 in het onderdeel “IIoT and the Internet of Condition Monitoring”.