Field Services verzekeren hoogste installatiebeschikbaarheid

"De beschikbaarheid van machines en installaties is van het hoogste belang voor alle industrietakken. De Field Services van Siemens vereenvoudigen vlotte indienststelling en preventief onderhoud en verzekeren de snelle oplossing van defecten of storingen in industriële installaties."

Hoogste beschikbaarheid van machines en installaties is van kritiek belang voor alle industrietakken. Siemens biedt wereldwijd Field Services en professionele preventieve maatregelen, zoals inspectie en onderhoud, en oplossing van storingen en defecten voor industriële installaties evenals een noodservice op verzoek. Deze diensten omvatten indienststelling, preventief onderhoud, oplossing van storingen en defecten en servicecontracten.

Wereldwijd staan er de klok rond gekwalificeerde Siemens-specialisten tot uw beschikking. De indienststelling omvat installatietests, werkingstests, parameterinstelling, integratietests voor machines en installaties, proefdraaien, definitieve goedkeuring en de opleiding van medewerkers. Alle diensten kunnen in servicecontracten op maat opgenomen worden. Dit betekent dat voor elke industriële installatie uitgebreide servicetermijnen en vastgelegde reactietijden evenals onderhoudsintervallen kunnen worden bepaald. Hiernaast bieden op afstandsdiensten op maat de mogelijkheid tot decentraal onderhoud voor aandrijvingen.

Siemens Industry biedt een professionele, flexibele interventieservice voor het volledige productspectrum.

 

Uw voordelen met Field Services van Siemens

  • Wereldwijde service-infrastructuur

  • Breed product- en technologiespectrum evenals geavanceerde decentrale onderhoudstools

  • Uitgebreide support tijdens de indienststelling

  • Siemens-personeel onderhoudt contact met fabrikanten van gebruikte componenten


Niet contractuele interventie

Een team van Siemensspecialisten staat in geval van ongeplande productiestilstanden klaar om u zo snel mogelijk on-site assistentie te verlenen


Bijstandsovereenkomst

Deze overeenkomst garandeert u de snelle interventie door een gekwalificeerd specialist. Zo kunt u een niet geplande productiestilstand tot het minimum beperken.


Audit

Een doorgedreven studie, eventueel op maat, van een installatie, een wisselstukkenprobleem, een serviceprobleem, lifecycleprobleem.Preventief onderhoud

Siemens verzekert maximale installatiebeschikbaarheid en probleemloze productieprocessen dankzij inspectie en preventief onderhoud.


Service overeenkomst

Tegen onvoorziene omstandigheden heeft u normaal helemaal geen verhaal. Deze overeenkomst legt nu precies het risico voor de kosten bij herstellingen bij een derde partij.