Preventief onderhoud

Waarom gepland preventief onderhoud?

Deze vorm van onderhoud leidt in de praktijk tot een opmerkelijk hogere beschikbaarheid van het op die manier onderhouden materiaal. Klanten die met regelmaat op onze diensten voor preventief onderhoud een beroep doen, vermijden grote financiële aderlatingen door ongeplande machinestilstand.

Wat houdt gepland preventief onderhoud in?

Hierbij is "planning" het sleutelwoord. Het gaat om preventief onderhoud "on site", door onze specialisten en in gezamenlijk overleg tussen u en onze dispatching gepland, op weekdagen of tijdens het weekeinde.

Ter gelegenheid van elke onderhoudsbeurt wordt u gewezen op tekortkomingen inzake de installatievoorschriften, eventuele leveringsproblemen voor wisselstukken en u ontvangt een bondig onderhoudsrapport.

Welke voordelen biedt gepland preventief onderhoud u?

  • Onderhoud door specialisten van Siemens, die zo nodig onmiddellijk kunnen ingrijpen

  • Mogelijkheid tot industriële reiniging in het geval van zware vervuilingen

  • Proactieve benadering van het gegeven "preventief onderhoud"

  • Drastische beperking van ongeplande stilstandtijden

  • Kennisoverdracht, preventieve rapportering en advies over tekortkomingen, mogelijk optredende problemen met levering van wisselstukken of met de toekomstige ondersteuning van systemen en producten.

Ook coaching maintenance en upgrading is in dit verband een passend verlengstuk op uw actieve onderhoud policy.

Kijk meteen even naar het MLFB-bestelnummer voor het gepland preventief onderhoud en de concrete details van dit contract