Modernisering en optimalisering voor een aanzienlijk hogere productiviteit

"Uitbreidingen, moderniseringen en optimaliseringen zijn redelijk frequent in alle industrietakken. Ze vormen de meest rendabele sleutel tot optimale productiviteit in industriële productie en tot de duurzame bescherming van investeringen. Goed om weten dat Siemens ook op dit vlak professionele diensten verleent."

De Siemens Modernization & Optimization Services voor modernisering, optimalisering en uitbreidingen dragen bij tot de rendabiliteit van machines en installaties op lange termijn. De buitengewone beschikbaarheid van machines, uitbreiding van functionaliteiten en gerichte energiebesparingen vormen een cruciale factor voor verhoogde productiviteit en verlaagde onderhoudskosten in alle industrietakken. Meestal is een nieuwbouw niet de beste oplossing.

De Siemens-services voor modernisering, optimalisering en uitbreiding van installaties leveren een aanzienlijke bijdrage aan de rendabele exploitatie van de productie en investeringsbescherming op lange termijn.

Of het nu de uitbreiding van volledige installaties, de optimalisering van aandrijfsystemen of de modernisering van afzonderlijke machines betreft: de service-experts van Siemens ondersteunen projecten van planning tot indienststelling. Professionele adviesverlening en projectmanagement met oplossingsverantwoordelijkheid verzekeren de veiligheid en de beoogde identificatie van het besparingspotentieel in de productie.

 

Drie goede redenen voor Modernization & Optimization Services van Siemens

  1. Modernisering met eenvoudige aanpassingen aan bestaande installaties

  2. Gerichte identificatie en implementatie van het energiebesparingpotentieel

  3. Hogere productiviteit en lagere onderhoudskosten


LifeCycle Risk Analysis (LCRA)

Een doorgedreven audit, op maat van uw installatie of het bedrijf brengt een volledige transparantie over de installed base van uw installatie.