Online support voor snelle informatie

"Snelle informatie en duidelijke online voorbeelden maken contact met een expert soms overbodig. Online Support van Siemens Industry biedt u alle informatie die u nodig heeft, en bovendien ook de mogelijkheid kennis, ervaringen en ideeën met andere gebruikers te delen."

In de loop der jaren heeft Siemens een enorme hoeveelheid producten, systemen en oplossingen voor de industrie ontwikkeld en hiermee een imago van hoge prestaties en lange levenscycli opgebouwd.

De Online Support is een omvattend 24/7-informatiesysteem voor alle vragen over deze producten en oplossingen. Meer dan 300.000 documenten, voorbeelden en tools bieden gebruikers uit alle industrietakken alle mogelijke informatie.

De Online Support verstrekt de gewenste informatie ook zo goed als in realtime. Met dit systeem heeft u rechtstreekse, centrale toegang tot kritieke informatie over producten, systemen en toepassingen voor de industrie evenals tot een brede waaier van voorbeelden op het vlak van programmering, configuratie en toepassingsdomeinen. Alle informatie is verkrijgbaar in zes talen en via de mobiele app ook van overal ter wereld toegankelijk. Dankzij het technische forum van Online Support is het mogelijk ideeën en ervaringen met andere gebruikers te delen, terwijl u via ondersteuningsaanvragen contact met de Technical Support-experts van Siemens kan opnemen. Siemens Industry Online Support, voorzien van actuele informatie en software-updates, nieuwsbrieven en Twitter-berichten, houdt gebruikers uit de industrie voortdurend bij de les.

 

Uw eerste stap naar informatie 24 uur/dag en 365 dagen/jaar via :