Onderhoudsconcepten en condition monitoring verzekeren efficiënte processen

"Installatie-efficiëntie en probleemloze processen zijn kritieke succesfactoren voor alle industrietakken. Proactieve onderhoudsconcepten en servicecontracten op maat zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring van Siemens-specialisten en verzekeren maximale productiviteit."

Moderne productie-installaties zijn complex en worden gekenmerkt door een hoge mate van automatisering. Ze moeten hun hoge efficiëntiepotentieel halen om de productiviteit en de concurrentiekracht van bedrijven in alle industrietakken te verzekeren. Daarom worden onderhoudsconcepten afgestemd op bedrijfsdoelen evenals proactieve maatregelen steeds belangrijker.

Ze ondersteunen het optimale gebruik van installaties en helpen stilstandtijden vermijden. Het toenemend in netwerk plaatsen van machines en installaties vraagt om consistente beveiligingsconcepten. Een servicecontract en decentraal onderhoud, evenals afstandsdiagnoses uitgevoerd door Siemens-specialisten, vormen in vele gevallen een snel, veilig en rendabel alternatief voor het handhaven van eigen onderhoudsvoorzieningen.

De onderhoudsservices van Siemens ondersteunen industriële bedrijven wereldwijd op basis van beproefde, industriespecifieke diensten voor het management van bedrijfsmiddelen. De services op maat omvatten onderhoudsmanagement en advies over onderhoudsconcepten evenals de verantwoordelijkheid voor en de uitvoering van de vereiste maatregelen, beschikbaar in de vorm van onderhouds- en servicepakketten op maat. Volledige oplossingen voor Condition Monitoring en Remote Services verzekeren snelle, veilige en rendabele oplossingen voor preventief onderhoud. Ze zijn online beschikbaar samen met de overeenkomstige analyse- en diagnosefuncties. De Siemens-specialisten verzekeren een veilige IT-netwerkinfrastructuur en -communicatie voor afstandsverbindingen evenals voor softwaregebaseerde, toestandgebaseerde afstandsservices op basis van het Siemens Remote Service Platform. De IT-beveiliging van het Siemens Remote Service Platform is gecertificeerd.Integral Plant Maintenance

Voert uitgebreide onderhoudstaken voor complexe industriële bedrijven.


Visual Analytics Services

Krijg inzicht in uw data en optimaliseer uw installaties met visualisaties op maat