Technical Support verzekert hogere installatie-efficiëntie

"Technische vragen over producten en systemen kunnen altijd rijzen, of het nu de optimalisering van het gebruik of de oplossing van een defect of storing betreft. De Technical Support-specialisten bieden 24/7 ondersteuning en beantwoorden al uw vragen over de werking en het gebruik van producten en systemen."

Het correcte ontwerp en de juiste configuratie van productinterfaces van systeemoplossingen en de optimale ontwikkeling van producten en systemen zijn van kritiek belang voor een efficiënte en veilige installatie. Door de snelle analyse van systeem- en foutmeldingen evenals het nemen van de bijhorende maatregelen wordt de hoge beschikbaarheid van machines en installaties verzekerd. Vragen over specifieke producten of volledige automatiseringsoplossingen kunnen altijd en voor elke industriesector rijzen.

Daarom biedt Siemens technische support op maat voor alle vragen over werking, gebruik en foutoplossing van industriële producten en oplossingen - via telefoon, supportaanvragen en afstandstoegang.

Bijzonder dringende zaken krijgen een voorkeursbehandeling door ervaren experts wereldwijd, die indien nodig ook collega’s uit andere afdelingen zoals de ontwikkeling, interventieservice en verkoop betrekken. De Technical Support-diensten omvatten ook verouderde en niet-voortgezette producten. Een uniek nummer voor de supportaanvraag verzekert de duidelijke identificatie en tracering van alle supportaanvragen.

Contacteer onze experten

Technische  ondersteuning is voor u beschikbaar via vele verschillende kanalen.


Configurabele Service Paketten

Basic, Priority, 24h, Extended … zorgen ervoor dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft.Remote Support

Remote support – optimale, proactieve, system-specifieke  ondersteuning vanop afstand.