Vergroot uw concurrentiekracht

Er lijkt geen eind aan te komen: steeds meer wensen van klanten, markteisen en productiviteitsverhogingen, terwijl de totale kosten omlaag moeten. Dat betekent dat alle kosten voor systeemontwerpen maximaal moeten renderen.

Totally Integrated Automation

Met Totally Integrated Automation (TIA) – volledig geïntegreerde automatisering – volgt Siemens een visie die streeft naar een geïntegreerd platform voor de implementatie van automatiseringsoplossingen, voor alle sectoren over de hele wereld. TIA is de intelligentie die al meer dan vijftien jaar de basis vormt voor meer dan 100.000 automatiseringsproducten. Deze systeemarchitectuur is de basis voor open connectiviteit en maximale interoperabiliteit van verschillende apparatuur, zodat die kan worden samengevoegd tot een volledig geïntegreerd automatiseringssysteem. Dit resulteert in maximale productiviteit op alle niveaus van uw onderneming, van veldapparatuur en -controllers tot en met de directie, zodat u snel kunt reageren en zelfs aan de allerhoogste eisen kunt voldoen. Bij afstemming op de eisen van de klant optimaliseert TIA Portal fabrieks-, machine- en procesfuncties, waardoor u niet alleen efficiënter kunt werken, maar ook uw productiviteit en concurrentievermogen kunt verhogen.


Totally Integrated Automation (TIA) Portal – een echte mijlpaal

De nieuwe ontwerpomgeving Totally Integrated Automation (TIA) Portal brengt alle automatiseringssoftware samen in één grafische interface. Als allereerste software op basis van het principe ‘één ontwerpomgeving, één softwareproject’ voor alle automatiseringstaken is TIA Portal een mijlpaal in softwareontwikkeling.


Intuïtief, efficiënt, beproefd

Met zijn intuïtieve gebruikersinterface, efficiënte navigatie en beproefde technologie heeft TIA Portal alles in huis voor het realiseren van innovaties. TIA Portal bespaart tijd, kosten en moeite voor elk aspect – van ontwerp, installatie en inbedrijfstelling tot onderhoud en upgrades van automatiseringssystemen.