Geïntegreerde oplossingen voor commerciële en industriële gebouwen.


Met Totally Integrated Power biedt Siemens geïntegreerde oplossingen aan voor de elektriciteitsverdeling in commerciële en industriële gebouwen - van middenspanningssystemen tot stopcontacten. Het concept van Totally Integrated Power is gebaseerd op een geïntegreerde planning en systeemconfiguratie, perfect afgestemde producten en systemen, communicatie- en softwaremodules voor de verbinding van elektriciteitsverdeelsystemen met industriële automatiserings- en gebouwautomatiseringssystemen. Zodoende zijn belangrijke besparingen mogelijk.

Met Totally Integrated Automation (TIA) biedt Siemens geïntegreerde producten en systemen voor automatiseringsoplossingen aan voor alle industrietakken. Van het veldniveau tot het stuurniveau voor het productieproces, met communicatie naar managementniveaus. Met TIA wordt elk proces in een productie-installatie geoptimaliseerd.

Naast elektriciteitsverdeling omvatten onze Total Building Solutions stuurmogelijkheden voor bijv. verwarming, ventilatie en aircosystemen, toegangscontrole, videobewaking, brandalarm, evacuatie- en brandblussystemen en talrijke andere comfortfuncties, bijv. ramen en luiken.