Oplossingen voor de textielsector - OEM's en end-users

In België, het textielland bij uitstek, beschikt Siemens over een belangrijke en sterk gespecialiseerde textielcel. Op basis van het Totally Integrated Automation concept zorgen de applicatiespecialisten van deze cel zowel voor oplossingen als voor een volledig dienstenpakket, waarbij de branchekennis centraal staat. Daarbij gaat het om specifiek ontwikkelde producten met duidelijke meerwaarde voor de sector.

De Siemens specialisten zijn intensief betrokken bij de grote Belgische textielmachinebouwers, maar evengoed bij eindgebruikers, die in het buitenland hun machines aankopen. In dit laatste geval treedt de textielcel op als helpende hand bij heruitrusting en aanpassingen aan productie-middelen, of bij de planning en voorbereiding van aankopen, meer bepaald om de wensen van de gebruiker te helpen omzetten in eigentijdse automatiseringsconcepten.

Kortom, Siemens kan instaan voor begeleiding vanaf het concept tot en met de nazorg, het onderhoud en de heruitrusting. Dit alles uit één hand, met lokale competentie, geruggensteund door een wereldwijd aanwezige groep.