Opslag- en transporttechnologie op maat – precies voor elk toepassingsdomein, perfect voor elke behoefte:

Rendabel beheer van materiaalstromen of uiterst precieze positionering, efficiënte overbrugging van grote afstanden of innoverende oplossingen in compacte ruimten. In transporttechnologie is ononderbroken productiviteit de beslissende factor. Dit geldt voor industriële sectoren en voor transport, sortering, opslag of orderverwerking in de glas-, textiel- en farmaceutische industrie, evenals op luchthavens en in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, ...  de discrete productie of de procesindustrie. Voor efficiënte standaardtoepassingen of complexe installaties. Innoverende technologie voor rendabele, flexibele en toekomstgerichte opslag- en transporttechnologie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Snelle implementatie, nauwe samenwerking met de klant – uw voordelen als machine- en installatiebouwer

  • Een beproefd en omvattend productaanbod dat zowel standaardproducten als systemen en diensten op maat omvat.

  • Intelligente tools voor ondersteuning bij de configuratie, de dimensionering van componenten en energie-efficiënte systemen, parameterinstelling, programmering en indienststelling.

  • Standaardisering en modularisering van de transport- en opslagtechnologiecomponenten, bijvoorbeeld door uniforme interfaces of stroombussystemen, voor gedistribueerde systeemconcepten en met een hoge beschermingsgraad.

  • Unieke systeem- en sectorcompetenties evenals maximale toekomstbeveiliging dankzij marktleidende technologieën en hun voortdurende verdere ontwikkeling.

Het resultaat: minder werk bij installatie en indienststelling, meer flexibiliteit en een hogere systeembeschikbaarheid.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Betrouwbare inzet en benutting van het potentieel – uw voordelen als installatieoperator

  • Een volledig productaanbod voor efficiënte transporttoepassingen en -systemen: van motorreductoren over motorstarters en frequentieomvormers, identificatiesystemen en schakelapparatuur tot automatisering.

  • Probleemloze indienststelling voor snelle systeemstart.

  • Onze systemen kunnen eenvoudig uitgebreid worden en de apparaten kunnen snel vervangen worden voor minimale stilstand- en omschakeltijden.

  • Buitengewone beschikbaarheid dankzij de hoge kwaliteit van onze producten en uitgebreide diagnosefuncties voor preventief onderhoud.

Het resultaat: Hoog energiebesparingpotentieel dankzij energie-efficiënte motoren, motorstarters, softstarters en frequentieomvormers evenals Power Management System op basis van SIMATIC PCS 7, SIMATIC WinCC en apparaten voor elektriciteitsmeetapparaten.