Verkeerslichten (LED)

Verkeerslichten (LED)

Het is van groot belang dat verkeerslichten altijd en overal goed zichtbaar zijn. Een voorwaarde waaraan de verkeerslichten van Siemens uitstekend voldoen. Dankzij hun degelijke constructie en lange levensduur worden ze met succes in een groot aantal landen gebruikt. Vanzelfsprekend voldoen de Siemens-armaturen ook aan alle eisen die voor de Belgische markt van toepassing zijn.

Met de nieuwe LED-armaturen van Siemens geniet u voor alle toepassingen een groot aantal voordelen. Op basis van de voedingsspanning onderscheiden we een tweetal types LED-armaturen, voor alle types van verkeersregelinstallaties.

Een specifiek voordeel van deze op LED gebaseerde armaturen is het bijzonder lage energieverbruik van minder dan 15 Watt. Dankzij onze LED-technologie realiseert u – afhankelijk van de voedingspanning – een energiebesparing tot 90% (40 V techniek) of tot 75% (220 V) vergeleken met traditionele verkeerslichten met gloeilampen. Deze energiebesparing kan vooraf nauwkeurig berekend worden per configuratie.