Portfolio overzicht “Traffic Solution”

We bieden klanten een brede waaier producten en oplossingen voor verkeersinstallaties, waaronder:

a) “on street”: de producten die direct in het straatbeeld te zien zijn, zoals verkeerslichten, allerhande detectoren, en dynamische borden die gemiddelde reistijden, maximaal toegelaten snelheden of alternatieve routes aangeven. Bovendien bieden we nog verschillende betaalautomaten (voor parkeerzones bijvoorbeeld) en oplaadpalen voor elektrische voertuigen aan, die meer en meer in het straatbeeld opduiken.

b) toepassingsgerichte controlecentra die de informatie van allerlei detectoren en sensoren verwerken, onder meer voor het aansturen van:
- verkeerslichten op kruispunten
- visualisatie van verkeerssituaties, bijvoorbeeld door middel van muurdisplays in verkeercentra, die de verkeersdoorstroming in en om bepaalde centra in beeld brengen
- optimale condities in tunnels wat betreft verkeerssnelheid, ventilatie, verlichting …
- parkeerverwijssystemen die automobilisten begeleiden naar vrije parkeerplaatsen (zowel “on street” langs invalswegen als “off street” in de parkeergarages)

c) oplossingen voor strategisch “traffic management” beheer, die applicaties ondersteunen voor:
- de realisatie en implementatie van tolwegen
- het creëren van verkeerluwe zones door middel van “city tolling” (een soort dagtarief voor het met de wagen rijden binnen een bepaalde perimeter)
- het beheer van allerlei telematicagegevens – zoals temperatuur, windsnelheid, ijzel of sneeuw, en verkeersdichtheid – om op basis hiervan specifieke en optimale info te kunnen verstrekken aan de automobilisten.

Al deze oplossingen kunnen perfect in één systeem geïntegreerd worden, of door een overkoepelend managementsysteem (zoals het “Concert”-systeem) centraal beheerd worden.

Uiteraard ondersteunen we al deze producten met de gepaste servicevoorzieningen en onderhoudsdiensten. Indien nodig kunnen verdere oplossingsspecifieke vereisten gerealiseerd worden door onze eigen ontwikkelingsafdeling.